Ronaldo slukkede det svenske håb

Malmö FF var chanceløs mod Real Madrid og Cristiano Ronaldo, som scorede karrierens mål nummer 500 i forudsigeligt opgør

Troen på miraklet levede vel kun i det første minut, da aldrende Markus Rosenberg slap af sted i et ryk op ad højrekanten og måske kunne have skabt noget for Malmö FF hvis og hvis og hvis.

Derefter så det trods chancer her og der håbløst ud for det lyseblå hjemmehold, som var massivt overmatchet mod mægtige Real Madrid. De kongeblå var på alle pladser svenskerne overlegne og vandt en selvfølgelig sejr.

Spændingen drejede sig hurtigt hen på, hvornår Cristiano Ronaldo ville score sit mål nummer 500 i karrieren. 55 har han scoret i landskampe, og 444 havde han scoret i klubkampe indtil 29. minut i aftes. Da scorede han elegant på oplæg fra Isco. Kampen afgjort.

Se også: Ser på FCK'er for at stoppe Cristiano Ronaldo

Der ville komme flere mål, måtte man tro, men pointene måtte være fordelt. Malmö forsøgte at blæse til angreb, selvfølgelig, og der var undertiden i opspillet og på midtbanen antydning af noget, der kunne blive til noget, men det blev forkrampet og forudsigeligt og let at optrevle, når det virkelig gjaldt.

Men de blev ved, de lyseblå, for Real Madrid fik trods den overkommelige opgave ikke scoret og lukket kampen, og det holdt håbet i live på stadion. Og fansene fik et par sug i maven, trods alt. Størst i 73. minut, da Markus Rosenberg var tæt på.

Se også: Ronaldo risikerer værste måltørke i fem år

Den 33-årige angriber og kaptajn på hjemmeholdet forsøgte flere gange i slutfasen at udnytte gæsternes mere og mere afslappede optræden, og jo tættere uret nærmede sig 90 minutter, desto mere voksede vel håbet om den sensationelle udligning.

Selv med Yoshimar Yotún udvist som konsekvens af to gule kort lykkedes det i slutfasen Malmö at slå kontra en gang imellem, men det var madrilenerne, som med hurtighed og kløgt fik skabt store chancer ud af tilsyneladende ingenting.

Ronaldo skaffede sig et par store chancer, men Johan Wiland i det svenske mål trak med gode redninger pinen ud til allersidste minut, da Ronaldo scorede sit andet mål og slukkede ethvert håb i Malmø denne onsdag aften.

Se Ronaldo overliste Wiland for anden gang i kampen her:

I den anden kamp i gruppe A vandt Paris Saint Germain 3-0 over Shaktar Donetsk.

Se Ronaldos fem bedste CL-kasser her:

3 kommentarer
Vis kommentarer