Så gik den ikke længere: Mørk aften for Solskjær

Hjemme på Old Trafford tabte nordmanden for første gang som Manchester United-manager. Paris Saint-Germain var især efter pausen overlegne og vandt 2-0 i den første Champions League 1/8-finale 

Ole Gunnar Solskjær led tirsdag aften sit første nederlag som Manchester United-træner. Foto: Ritzau Scanpix
Ole Gunnar Solskjær led tirsdag aften sit første nederlag som Manchester United-træner. Foto: Ritzau Scanpix

Ole Gunnar Solskjær har fået Manchester United-tilhængerne til at drømme – og nu skal de drømme om et mirakel i Paris a la Camp Nou i 1999.

Hjemme på Drømmenes Teater blev De Røde Djævle i 2. halvleg af Champions League 1/8-finalen ramt af et mareridt mod Paris Saint-Germain.

På mål af Kimpembe og Mbappé vandt franskmændene 2-0, og det er umuligt at se Manchester United komme tilbage. 

Også selv om mirakelmanden Solskjær sidder på trænerbænken. 

Lovende United-start
Nordmanden har efter nogle dunkle år med José Mourinho kastet tryllestøv ud over Manchester United-spillerne, og de kastede sig fulde af optimisme over den franske modstander.

Marcus Rashford testede Buffon med en fræk afslutning fra en spids vinkel, Paul Pogba stormede igennem de parisiske forsvarslinjer.

En lovende start af Manchester United, men Paris Saint-Germain åd sig ind i opgøret. 

De var uden Neymar, uden Cavani, men det tredje medlem af den gyldne trio fik 1. halvlegs største chance.

Kylian Mbappé tiljubles for sin scoring til 2-0. Den unge franskmand var generel en besværlig herre at holde styr på for United-forsvaret. Foto: Ritzau Scanpix
Kylian Mbappé tiljubles for sin scoring til 2-0. Den unge franskmand var generel en besværlig herre at holde styr på for United-forsvaret. Foto: Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé, angriberen med fart som et TGV-tog, blev spillet fri i dybden af Draxler, og 3000 larmende parisiske fans trak vejret ind til jubel.

David De Gea kom dog hurtigt ude af sit mål og pressede stjerneskuddet til at sparke forbi til Thomas Tuchels store ærgrelse.

Merci beaucoup
Paris-træneren lignede længe en mand, der var blevet tvangsfodret med citroner, men efter 53 minutter tittede smilet hos tyskeren.

Kimpembe udnyttede engelsk passivitet ved et hjørnespark og flugtede sit hold i front.

Nogle minutter senere fordoblede Mbappé føringen, da den tidligere United-mand Ángel Di María serverede en perfekt aflevering. Merci beaucoup, 2-0 til Paris.

Franskmændene var i fuld kontrol, United ikke i nærheden af et Solskjærsk-comeback, og de kunne have tabt endnu større.

Ole Gunnar Solskjær sparkede Champions League-trofæet til Manchester for tyve år siden, men som manager bliver det ikke i denne omgang efter en mørk aften på Old Trafford.

Islam Slimani tiljubles for sin afgørende scoring. Foto: Ritzau Scanpix Europa League Tyrkisk storklub tager første stik i Europa League-tyvstart

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix FC Midtjylland 18-årig sigtet for dommer-angreb

OB bør - ligesom Brøndby - spiller sig i Top 6, mener eksperterne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport og Spil 'Kommer de ikke med i slutspillet, så er det en skuffelse'

61 kommentarer
Vis kommentarer