Så kom dommen: Zlatan får mild straf

Paris Saint-Germain-stjernen behøver kun at sidde udenfor i en enkelt kamp efter det røde kort mod Chelsea

Zlatan Ibrahimovic slipper billigt for det røde kort, han fik mod Chelsea (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic slipper billigt for det røde kort, han fik mod Chelsea (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic kan nøjes med at sidde udenfor i en enkelt kamp i Champions League, efter at han fik et direkte rødt kort i returkampen mellem Chelsea og Paris Saint-Germain i 1/8-finalerne.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har ifølge nyhedsbureauet Reuters tildelt PSG-stjernen karantæne i en kamp, så han er ude i den første kamp i kvartfinalerne.

Fransk fodbold - 18. mar. 2015 - kl. 19:19 Tolker på Zlatan-raseri: Han vil væk fra PSG

Et direkte rødt kort kan ellers godt udløse flere karantænedage.

Zlatan Ibrahimovic modtog det røde kort i første halvleg af kampen på Stamford Bridge, efter at han gik hårdt ind i en tackling af Chelseas Oscar.

Tv-billederne afslørede efterfølgende, at Zlatan Ibrahimovic så ud til at trække benet til sig umiddelbart før tacklingen, og at brasilianske Oscar ikke ligefrem underspillede episoden, da han vred sig i smerte efterfølgende.

Trods det røde kort lykkedes det for Paris Saint-Germain at gå videre med et 2-2-resultat efter forlænget spilletid.

Zlatan Ibrahimovic bliver nu også kritiseret i Sverige (Foto: AP) Fransk fodbold - 17. mar. 2015 - kl. 17:25 Svensk Zlatan-kritik: Han er ude af balance

Den første kamp i Paris var endt 1-1, så det franske hold gik videre på reglen om flest scorede mål på udebane.

Mens Zlatan Ibrahimovic altså kan være tilbage i kvartfinalen, så går der et stykke tid, før hans klubkammerat Serge Aurier igen kommer i aktion i Champions League.

Zlatan Ibrahimovic skal ud af landet, mener ekstrem politiker, og svenskeren møder modstand fra flere sider efter søndagens episode (Foto: AP) Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 13:22 Storm i Frankrig: Alle hader Zlatan

Ivorianeren kom efter returkampen mod Chelsea med stærkt nedsættende bemærkninger om dommeren, og det har Uefa takseret til tre spilledages karantæne.

Serge Aurier var ikke med i PSG-truppen til kampen.

Se Zlatans udvisning her:

24 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere