Sænkede Barcelona - nu sælger han kondomer

Den tidligere colombianske stjerne Faustino Asprilla huskes især for sine tre kasser mod Barcelona i Champions League - men siden karriereafslutningen har Asprilla valgt at engagere sig i andre alternative ting

Faustino Asprilla var under sin aktive karriere kendt for at være en uforudsigelig spiller - og nu beviser han, at han også uden for banen kan lave mærkværdige ting.

Den 44-årige colombianer indstillede sin aktive fodboldkarriere i 2004 - og han oplevede allermest succes i italienske Parma og Premier League-klubben Newcastle, hvor han i 1997 var tæt på at vinde mesterskabet med englænderne.

Asprilla amok med pistoler

Samme år oplevede han en af sine andre store højdepunkter, da han i en Champions League-gruppekamp mod mægtige Barcelona scorede hattrick i 3-2-sejren.

Danske Jon Dahl Tomasson var også med for Newcastle, og den tidligere danske landsholdsangriber var da også involveret i Asprillas første mål.

Colombianeren valgte ikke at forsætte sin færden i fodboldverden efter endt karriere, men han har siden da været involveret vidt i mange forskellige projekter.

Asprilla i kamp for Newcastle. (Foto: AP)
Asprilla i kamp for Newcastle. (Foto: AP)

Og nu har Asprilla fundet en ny ting at beskæftige sig med - colombianeren har valgt at satse på at sælge kondomer med smag.

- Nogle af mine venner kom faktisk med idéen, og jeg tænkte, at det ville være sjovt at være en del af. Det vigtigste for mig med dette kondom-projekt er at støtte kampagnen mod aids og teenage-graviditeter, udtalte Asprilla til Bogotas Radio La FM.

Asprilla arresteret

Asprilla, der var en af de store stjerne på Newcastles succeshold i 1997, har valgt at sælge kondomerne i hans hjemland under navnet 'Tino' - og han har endda en favoritsmag, som han vil anbefale sine købere.

- Jeg ville helt klart vælge den med guava-smag. Da jeg var lille, havde vi et guava-træ i haven, og det er en smag og en duft, der er perfekt i romantiske situationer, udtaler Asprilla.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær