Schalke er på fuld styrke mod Real Madrid

Forudsætningerne for en overraskelse er optimale for Schalke, der onsdag møder Real Madrid i Champions League

Schalke-træner Roberto Di Matteo er fortrøstningsfuld før mødet med mægtige Real Madrid og melder alle mand klar til kamp. (Foto: AP).
Schalke-træner Roberto Di Matteo er fortrøstningsfuld før mødet med mægtige Real Madrid og melder alle mand klar til kamp. (Foto: AP).

Schalke 04 og Real Madrid tørner sammen i 1/8-finalen i Champions League onsdag aften i Tyskland, og hjemmeholdet har ingen problemer på skadesfronten.

Det siger Schalke-træner Roberto Di Matteo.

- Alle gutterne fra vores seneste kamp mod Frankfurt i Bundesligaen er til rådighed mod Real Madrid, siger tyskernes italienske træner.

Ifølge Schalke-træneren havde en eller to spillere problemer med mindre skader efter lørdagens 0-1-nederlag til Eintracht Frankfurt. Men de spillere er altså klar til kamp igen.

Roberto Di Matteo kan desuden glæde sig over, at Schalkes hollandske stjerneangriber Klaas-Jan Huntelaar igen er til rådighed efter at have haft karantæne i de seneste tre bundesligakampe.

Schalke og Real Madrid mødtes også i 1/8-finalen i sidste sæsons turnering, og dengang blev tyskerne ydmyget godt og grundigt.

Real Madrid vandt med hele 9-2 samlet. Spanierne, som endte med at vinde Champions League sidste sæson, vandt ved den lejlighed med 6-1 i Tyskland.

- Kampen bliver en test, som vil vise, hvor langt vi er kommet på et internationalt niveau. Kampen vil vise, hvor meget gutterne har udviklet og forbedret sig.

Træner-gigant i stormvejr efter racistisk bommert

Se højdepunkter i sidste års CL-opgør mellem Schalke og Real Madrid:

- Selvfølgelig er Real Madrid favorit over to kampe, men jeg synes, at mit hold har mere erfaring nu, og det kan vi forhåbentlig vise på hjemmebane, siger Roberto Di Matteo.

Italieneren erstattede den fyrede Jens Keller som Schalke-træner i oktober sidste år. Schalke-træneren har flotte meritter i Champions League. I 2012 førte han Chelsea til triumf i turneringen.

Onsdagens kamp begynder klokken 20.45. 10. marts er der returkamp i Madrid.

Basel og Porto mødes i onsdagens anden kamp.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær