Scorede fra 58 meter! Roma-spillers drømmemål var planlagt

En AS Roma-spiller afslørede efter kampen, at holdet allerede inden kampstart havde talt om at score langt ude fra

Alessandro Florenzis mål er på rigtig mange menneskers læber her dagen efter onsdagens Champions League-runde.

Hans vilde skud fra l58 meters afstand sikrede AS Roma et uafgjort resultat mod FC Barcelona, og det fik jublen til at bryde ud blandt Romas spilllere.

Han så også selv ret chokeret ud, da bolden havde ramt nettet bag ved Barcelonas målmand, Marc-Andre Ter Stegen.

Florenzi tager sig til hovedet og forstår ikke, hvordan målet kunne lade sig gøre. (Foto: AP)
Florenzi tager sig til hovedet og forstår ikke, hvordan målet kunne lade sig gøre. (Foto: AP)
 

Efter kampen afslørede Florenzis holdkammerat Iago Falque, at holdet allerede inden kampstart havde haft planer om at score på langskud. Men et mål fra 58 meter kom nok alligevel bag på de fleste.

- Rudi Garcia talte om inden kampen, at Barcelonas målmænd ofte står langt ude af målet med deres offensive spil. Derfor aftalte vi, at vi skulle prøve at skyde udefra så tit som muligt. Og så scorede Florenzi jo et spektakulært mål, som helt sikkert bliver det bedste i turneringen, sagde han til TV3 Sport.

Se også: Wenger efter Arsenal-kollaps: Vi var meget uheldige

Det var instinktivt
Florenzi forsøgte også selv at sætte nogle ord på målet efter kampen.

- Det var svært, men det var ret instinktivt. Det var praktisk talt den sidste løsning, for Edin Džeko var dækket op af to forsvarere, så jeg tænkte, at nu prøver jeg. Så lykkedes det heldigvis at få den under overliggeren. Jeg tror, den var i luften i fire sekunder, men det føltes som fire-fem minutter, sagde han til Uefa.com.

TV: Du kan se den vanvittige mål i videoen øverst i artiklen

Men Florenzi var ikke den eneste, der leverede et spektakulært mål onsdag aften. Både Bayern, Zenit og Chelsea kan også prale med at have en målscorere i verdensklasse.

Müllers mål fra spids vinkel
Hos Bayern München var det Thomas Müller, der brilerede med en klasse-kasse i tyskernes 3-0 sejr over Olympiakos. Syv minutter inde i anden halvleg sendte han bolden i modsatte hjørne fra en ret spids vinkel i kanten af feltet til en 1-0-føring. Det fik tyskerne ordentlig i gang, og i overtiden kunne Müller igen sende bolden over stregen - denne gang på et straffespark.

Det var Müllers 11. mål i syv kampe for Bayern og det tyske landshold i denne sæson - og med sit andet mål i opgøret blev han den mest scorende tysker i den fineste klubturnering.

Efter kampen afslørede den 26-årige Bayern-stjerne, at der var en god portion held med i spillet ved det første mål.

- Bolden smuttede en smule fra mig, hvis jeg skal være ærlig. Jeg ved ikke, om jeg fik hjælp fra nogle græske guder, men jeg havde heldet med mig. Samtidig var det et meget vigtigt mål for os, sagde Thomas Müller.

Se tyskerens pragtscoring her:

Hulks 'hestespark'
Den russiske klub FC Zenit Skt. Petersborg kan blandt andet bryste sig af at have den populære brasilianske fodboldspiller Hulk i truppen - og ham har de stor glæde af.

I går blev han igen en vigtig spiller for klubben, da de vandt 3-2 over Valencia. Her scorede brasilianeren de to første mål, og især det ene af dem bliver ikke glemt foreløbigt. Med et 'hestespark' af dimensioner fra midten af modstanderens banehalvdel, er der ikke meget at stille op for Valencias målmand, Jaume Domenech.

Gense Hulks scoring fra 25 meter her


 

Costas fuldtræffer
De engelske Premier League-mestre fra Chelsea var usvigelig sikre i deres 4-0 sejr over Maccabi Tel Aviv. Dagen derpå husker de fleste især Diego Costas drømmemål. Med et pragteksemplar af en helflugter, sendte han bolden i mål og bragte Chelsea foran 3-0.

Her kan du gense Costas lækre mål

9 kommentarer
Vis kommentarer