Se ACs kæmpe fejl mod Barcelona: 'Han var fantastisk!'

Den danske forsvarsspiller erkendte sin fejl, efter at Chelsea og FC Barcelona havde spillet 1-1.

Andreas Christensen spillede en hovedrolle, da Chelsea og FC Barcelona spillede 1-1 i Champions League tirsdag aften.

Willian havde bragt Chelsea foran 1-0 efter en time, men en stor fejl af danskeren var oplæg til Lionel Messis udligning til slutresultatet et kvarter før tid.

Andreas Christensen løb efter opgøret ikke fra sit ansvar, da han kommenterede situationen, hvor han begik den afgørende fejl.

- Jeg gjorde det hårde arbejde ved at holde bolden inde, og så burde det jo have været nemt bagefter. Det var en dårlig beslutning. Jeg skulle have sparket den væk. Det må jeg tage på mig, siger danskeren til TV3+ efter kampen.

- Som forsvarsspiller koster det ofte, men det er den position, jeg har valgt at spille. Jeg tager det ikke så tungt. Jeg ved, hvad jeg lavede af fejl, og så er det bare at rette op på det, siger Andreas Christensen.

andreas christensen.jpg 

Chelsea-træner Antonio Conte var efter kampen ude med stor opbakning til sin danske forsvarsspiller.

- Christensens indsats var fantastisk. Det var en utrolig indsats. Han er kun 21 år. Det er stort, at han er i stand til at spille sådan en kamp med den modenhed og den personlighed.

- Jeg gentager, at Christensen for mig var en af de bedste spillere i dag. Han spillede en topkamp. Jeg er meget tilfreds med hans indsats, siger Antonio Conte ifølge uefa.com.

Se interview med Andreas Christensen fra efter kampen - lige her

Succes-danskers ekstreme tal: Her er AC's formel

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

40 kommentarer
Vis kommentarer