Se Buffon overgive sig: Messis magiske momenter

Den lille argentiner havde indtil da ikke vist meget mod Juventus, men kort før pausen eksploderede han i ren verdensklasse - Pogba skadet hos United

Føringen var egentlig ikke helt fortjent, men den slags har som bekendt aldrig holdt Lionel Messi tilbage.

Juventus havde været farligst og mest direkte i første halvleg i Barcelona, der klumpede spillet for meget sammen på midten, og den lille argentiner havde bestemt ikke spillet nogen stor halvleg, da han kort før pausen satte i et af sine uimodståelige fremstød mod straffesparksfeltet.

På kanten af det bandede han med Luis Suarez og sparkede fladt med venstrebenet mellem benene på Mehdi Benatia. Bolden strøg ind i det lange hjørne bag veteranen Gianluigi Buffon, som dermed måtte lukke sit første Messi-mål ind.

Messi har dermed scoret mod 27 forskellige klubber i Champions League men er også her i hård konkurrence med Cristiano Ronaldo, som har nettet mod 31.

doc6wnqfmiz55f57n86dbd.jpg
Efter sit hattrick mod Espanyol forleden var det Messis syvende sæsonmål, og fem minutter efter pausen fyrede han atter venstrekanonen af igen. Igen var Buffon chanceløs men stolpen parerede.

Ivan Rakitic kunne fem minutter senere øge efter et Messi-raid ind i feltet, og i det 69. minut skar Messi igen ind i feltet fra højre og afsluttede skarpt til 3-0. Klassisk Messi men også en eksplosion i ren verdensklasse.

Det var den lille troldmands 54. Champions League-mål på hjemmebane, og på den liste indhentede han dermed Ronaldo.

- Det var bare Leo, sagde Rakitic med et smil efter kampen til TV3.

- Med en spiller på hans niveau er vi svære at spille imod.

messi lineker

I den anden kamp i Gruppe D lagde Olympiakos rædselsfuldt ud hjemme mod den formodet mest medgørlige modstander. Allerede ved pausen var Sporting Lissabon foran 3-0. Grækerne fik reduceret til 2-3 men ingen point.

I Gruppe A så tilskuerne på Old Trafford bekymrede til, da Paul Pogba måtte udgå med en skade i baglåret, og de så heller ikke begejstrede ud, da Marouane Fellaini kom ind i stedet.

doc6wnqo1ar47lnm9g8dba.jpg
Men et kvarter senere tiljublede de den behårede belgier, da han pandede Manchester United foran mod Basel på et smukt indlæg fra Ashley Young.

Romelu Lukaku øgede efter pausen med sit sjette mål i lige så mange kampe og indskiftede Marcus Rashford lukkede til 3-0.

Se hans første Champions League-mål her:

Barcelonas rekordindkøb debuterede i Messi-show

Dansk stjerne kyst i starten: Jeg føler mig utroligt heldig

Nu starter Champions League: Store hold vil skuffe fælt