Annonce:
Annonce:

Se klasse-kasserne: Her ydmyger ’den nye Messi’ FC Barcelona

Der var klasseforskel, da Juventus tog første stik i Champions League-kvartfinalen mod FC Barcelona, der indkasserede en lussing på 0-3 i Italien

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Efter 80 minutter blev han klappet af banen. Der var stående ovationer på Juventus Stadium. 23-årige Paulo Dybala tog plads på udskiftningsbænken. Og alt imens blev hyldesten ved.

Det var forståeligt, at jublen ikke stoppede. Den argentinske angriber havde selv været noget nær ustoppelig nede på grønsværen. Med to scoringer havde det offensive unikum været hovedingrediensen i den Juventus-cocktail, der havde givet FC Barcelona seriøse tømmermænd gennem hele affæren i Torino.

Ja, catalonierne skulle nærmest til udpumpning, efter at være blevet ydmyget på græstæppet i det nordlige Italien. 3-0 lød slutcifrene i det, der hurtigt udviklede sig til en regulær fest for hjemmeholdet.

Dybala (tv.) slår kolbøtter med holdkammerat Cuadrado efter sin anden scoring. Foto: AP
Dybala (tv.) slår kolbøtter med holdkammerat Cuadrado efter sin anden scoring. Foto: AP
 

Annonce:

Og aftenens hovedperson var altså Dybala. Allerede efter syv minutter klappede han til læderet dybt inde i feltet og sendte Juventus i front. Et kvarter senere lynede han så igen. En fremragende afslutning efter en opstilling resulterede i dobbelt op for værterne.

Der var dømt ’happy hour’, og det var Dybala, som stod for ’shots’ i den italienske bar. Og på den front var angriberen, der er blevet kaldt den nye Lionel Messi, altså særdeles effektiv. Begge er offensive diamanter af ypperste karat, men i aften var det den yngste af de to, der strålede mest.

Sammenligninger af den argentinske duo har der været mange af. Og så sent som i optakten til tirsdagens brag måtte Dybala forholde sig til temaet.

- Folk må forstå, at jeg ikke er Messi. Jeg er Dybala, og jeg ønsker kun at være Dybala. Selv om jeg forstår, at der er disse sammenligninger, sagde han.

- Der er kun en Messi, ligesom der kun en Maradona. Du kan ikke erstatte spillere som dem. Det er en byrde, at folk har de forventninger til mig, lød det fra Dybala ifølge Marca.

Annonce:

Efter tirsdagens sejr, der blev et enkelt mål større i anden halvleg, da Giorgio Chiellini headede 3-0-scoringen ind, må Dybala nok leve med, at forventningerne til ham er blevet endnu større.

Andet ville være mærkeligt efter en aften, hvor hans enestående talent medførte, at FC Barcelona har brug for et nyt mirakel - i Paris Saint-Germain-størrelsen - på Camp Nou, hvis spanierne skal avancere til semifinalen.

Dansker på stadion i Dortmund: Tænkte, at det ikke kunne passe

Boss efter eksplosion: Svært at spille onsdag - holdet er i chok

Kaos før Champions League: Eksplosion rammer spillerbus

Barcelona straffes efter sit vanvids-comeback

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: