Sidste dansker snydt af 250 mio-manden i målfest

Lasse Nielsen var nærmeste mand ved alle tre Wolfsburg-scoringer i Champions League-1/8-finalen mod Wolfsburg, der blev tabt 2-3

Med en god indsats i Champions League-1/8-finalen mod Wolfsburg kunne Gents Lasse Nielsen have håb om at spille sig ind i varmen hos den nye landstræner Åge Hareide, der inden for få uger skal udtage sin første trup til kampene mod Island og Skotland sidst i marts.

Og det så da også meget godt ud, da den 28-årige dansker fra sin placering i tre-back-kædens højre side på sin første boldberøring driblede uden om sommerens 250 millioner kroner-indkøb i Schalke, Julian Draxler.

Julian Draxler snød Lasse Nielsen (Foto: AP)
Julian Draxler snød Lasse Nielsen (Foto: AP)

Afsløring: Kinesisk bud på Bendtner

Premiere i dag: Sådan er den nye Zlatan-film

En time senere havde den fysisk stærke dansker, der minder lidt om Simon Kjær, imidlertid ikke meget at grine af. Bagud 0-3 i klubbens største kamp i historien, og tre gange var danskeren nærmeste mand til tyskernes målscorer. To mål af Draxler - det første en flot et-to-kombination, og det andet et lækkert lob - og en enkelt gang Max Kruse, der ellers ikke havde scoret siden november.

Se Draxlers lob-mål over artiklen og hans et-to-kombination nederst

Wolfsburg kom til mange afslutninger, og gruppespillets dårligste udehold kunne have vundet endnu større, men stolpen var i vejen for Max Kruse i en kamp, hvor Gent i stedet fik reduceret til både 1-3 og 2-3, og Lasse Nielsen faktisk følte sig snydt for straffe, mens Nicklas Bendtner på ingen måde var savnet hos gæsterne.

8. marts er der returkamp i Tyskland, og herefter er Danmark formentlig kun repræsenteret i Champions League af Nicklas Bendtner og Simon Poulsen, der begge er helt ude i kulden i deres klubber.

Se Draxlers iskolde 1-0-scoring: