Simon Kjær slider forud for Champions League

Danske Simon Kjær får masser af kilometer og træning i benene, for Fenerbahce spiller masser af testkampe i forsøget på at blive klar til Champions League-kvalifikation i næste uge

Simon Kjær i sin nye klub (Foto: Milliyet)
Simon Kjær i sin nye klub (Foto: Milliyet)

Den danske forsvarsspiller Simon Kjær skiftede tidligere på sommeren det franske ud med tyrkiske Fenerbahce, hvor danskeren blev modtaget med åbne arme sammen med spillere som Nani og Robin van Persie. Kjær skal være med til at bringe den tyrkiske klub tilbage som førerhunden i Tyrkiet, efter ærkerivalerne fra Galatasaray tog mesterskabet senest.

Klubben har derfor ageret i transfermarkedet og hentet en del nye ansigter til klubben, altså her i blandt den 26-årige danske landsholdsspiller.

Simon Kjær og holdkammeraterne bliver kørt hårdt i øjeblikket, fordi klubben fik en svær, svær lodtrækning i Champions League-kvalifikationen, hvor det farlige ukrainske mandskab Shakhtar Donetsk venter. Første kamp er allerede i næste uge på Fenerbahces hjemmebane, og her skal de holdet selvsagt fungere. Der er ikke råd til svipsere.

31-årige Samuel Holmén er fritstillet. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby-yndling færdig i Fenerbahce

-Vi har spillet utroligt mange træningskampe på meget kort tid, og for eksempel spillede vi i sidste uge mod den tyrkiske ligaklub Sivasspor den ene dag og så mod Dnipro, der lige har været i Europa League-finalen, allerede dagen efter, og nu har vi så igen sådan et dobbelt-program mod meget stærke modstandere, siger Simon Kjær til tipsbladet.dk.

Den danske landsholdsforsvarer hentyder til, at klubben tirsdag aften spiller mod græske Olympiakos, hvorefter et nyt opgør venter onsdag mod Marseille. Kjær spiller ikke 90 minutter i begge kampe, men han ser frem til de to opgør, fordi han kan mærke, holdet sætter i banken i forhold til de indbyrdes relationer.

- Vi har spillet rigtigt godt, og jeg mener, at vi udelukkende tabte 0-1 mod Dnipro, fordi vi var trætte efter den første kamp dagen forinden, og ellers har vi vundet alle træningskampene. Det er selvfølgelig en smule frustrerende at tabe, fordi vi var trætte, men det er den eneste måde at få os parate på så hurtigt. Det er kun i kampsituationer, at vi bliver helt skarpe på at spille et helt ny hold sammen under en helt ny træner, og vi har faktisk ingen tid til det, for allerede i næste uge skal vi spille en af sæsonens vigtigste kampe for at komme i Champions League, sådan som klubben helt klart vil være det, siger Kjær og forklarer:

Francesco Totti sættes nu i forbindelse med tyrkiske Antalyaspor. (Foto: AP) Intl. fodbold En mere: Tyrkisk klub vil have Totti


- Andre steder kan man måske spille sig i form og arbejde tingene på plads til at fungere optimalt en måned eller to inde i sæsonen, men den tid har vi slet ikke, så al kamptræning er guld værd. Det er kun der, vi helt får automatismerne på plads, så vi er klar mod Shakhtar Donetsk, som alle jo ved er et stærkt hold.

Den nu tidligere Lille-forsvarer ser indtil videre ud til at være blandt træner Vitor Pereiras 11 foretrukne ved siden af portugisiske Bruno Alves. Det ser dermed ud til, at Kjær starter næste uges vigtige, vigtige opgør mod Shakhtar Donetsk.

Manchester United taler om en overraskelse i angrebet, og det vil Nicklas Bendtner i hvert fald være - nu har danskeren fået øget konkurrence i Wolfsburg (Foto: Lars Poulsen) Premier League Uniteds overraskelse: Er det Bendtner?

7 kommentarer
Vis kommentarer