Sisto efter triumf: Hva fanden skal jeg i FCK?

FC Midtjylland-spillerne blev mødt af masser af jublende fans uden for MCH Arena, da Champions League-billetten var sikret.

Sisto efter triumf: Hva fanden skal jeg i FCK?

Pione Sisto om klubvalg: Det har altid været Midtjylland, men nogle gange bliver jeg distraheret. Video: Discovery Networks Danmark

HERNING (Ekstra Bladet): FC Midtjyllands historiske indtog i Champions League havde desværre meget få vidner.

Coronapandemien betød, at kampen mod Slavia Prag blev spillet bag lukkede døre, men FCM-tilhængerne efterlod ikke tvivl om, at de i ånden var med på lægterne.

Da spillerne gik på banen til de velkendte strofer fra Champions League-hymnen, bankede fans uden for stadion en stribe raketbatterier af, så hymnen druknede i utallige brag.

'Det er for jer'
Og da kampen var slut, begyndte fans at flokkes på parkeringspladsen ved stadion, hvor der blev sunget hyldestsange til klubben og spillerne.

Den gestus blev bemærket og belønnet, da FC Midtjylland-spillerne på skift tog sig tid til at fejre CL-billetten.

Den nyslåede landsholdsspiller Pione Sisto kunne ikke dy sig for at stikke til den strandede transfer til FC København, da han sagde til flokken:

-Det er for jer, jeg er her. Hvad fanden skal jeg i FCK? sagde han triumferende, og tilhængerne kvitterede jublende med flere hyldestsange.

Rasede efter FCM-triumf: Forfærdeligt svineri

To ulve til absolut topkarakter

Det her kan ændre ALT

Ulvene jubler: - Fuldstændig vanvittigt

FC Midtjylland i Champions League efter storsejr over Slavia Prag