Skæbnedag: Her er FC Københavns mulige CL-modstandere

FC København er seedet i anden kvalifikationsrunde til Champions League. Der er lodtrækning i dag klokken 12.00 - får overblik over mulige modstandere her

De danske mestre er seedede og kan derfor kun trække useedede hold i anden kvalifikationsrunde, der trækkes lod til i dag.
De danske mestre er seedede og kan derfor kun trække useedede hold i anden kvalifikationsrunde, der trækkes lod til i dag.

Mandag er en væsentlig dag for den danske mesterklub FC Københavns Champions League-drømme. Der trækkes således lod til kvalifikationsturneringen i mesterligaen.

FC København er i anden kvalifikationsrunde, og dermed skal Ståle Solbakkens tropper gennem en lang vej, før klubben står i det forjættede land.

FC København deltager i den såkaldte 'Champions Route' bestående af mesterhold, og holdet vil være seedet i anden runde - og også tredje runde, hvis man går videre.

FC København Så meget scorer FCK på sin topscorer

Først gælder det dog anden kvalifikationsrunde, hvor der altså er lodtrækning til i dag. Som nævnt er FC København seedet, og dermed kan de danske mestre kun trække useedede hold.

Dermed kommer FC København til at møde et af disse useedede hold i anden kvalifikationsrunde:

F91 Dudelange, Luxembourg
Zalgiris Vilnius, Litauen
Hapoel Be'er Sheva, Israel
Olimpija Ljublljana, Slovenien
Vardar, Makedonien
IFK Norrköping, Sverige
Ferencvaros, Ungarn
Crusaders, Nordirland
Zrinsjski Mostar, Bosnien-Herzegovina
Dundalk, Irland
Mladost Podgorica, Montenegro
SJK, Finland
Liepaja, Letland

Her til kommer fire vindere fra første kvalifikationsrunde. Det er sandsynligvis disse seedede hold:
New Saints, Wales
Valletta, Malta
Flora Tallinn, Estland
Santa Colona, Andorra

UEFA har meldt ud, at man inden lodtrækningen vil dele de i alt 34 hold op i lodtrækningspuljer, så det vil blive yderligere snævret ind, hvem man kan trække.

Lodtrækningen finder sted mandag klokken 12.00 i Nyon i Schweiz.

Anden kvalifikationsrunde, hvor FC København deltager, bliver afviklet på datoerne 12.-13. juli samt 19.-20. juli.

FC København Det koster FCK’s Delaney-afløser

Jan Gregus i kamp om bolden med den tidligere FCK-spiller, Nicolai Jørgensen. Foto: Polfoto FC København Stor ros: FCK-indkøb en af de bedste i tjekkisk fodbold

Den danske stjerneangriber Nicolai Jørgensens skifte fra FCK til hollandske Feyenoord overrasker Stig Tøfting. Han så hellere, at Jørgensen kiggede mod Tyskland. Foto: Feyenoord FC København Tøffe bifalder ikke Nicolai Jørgensen-skifte

29 kommentarer
Vis kommentarer