Skandaløst: Racistiske Chelsea-fans chikanerer sort mand i metro

En chokerende video af Chelsea-fans er begyndt at florere rundt på nettet, som viser en sort mand blive racistisk mobbet i metroen i Paris af de engelske fans efter tirsdagens Champions League-opgør

Der var godt gang i den blandt fansene i PSG-Chelsea-kampen, men nogle af London-klubbens supportere opførte sig skandaløst efter opgøret. (Foto: AP)
Der var godt gang i den blandt fansene i PSG-Chelsea-kampen, men nogle af London-klubbens supportere opførte sig skandaløst efter opgøret. (Foto: AP)

Både UEFA og FIFA har været meget klare i deres budskaber om, at det ikke er acceptabelt med racisme i fodbold med flere kampagner til følge. Men desværre oplever vi alligevel, at nogle fans ikke støtter op omkring dette budskab.

Og igen i går viste nogle fodboldfans deres grimme ansigt i timerne efter det første Champions League-opgør mellem Paris Saint Germain og Chelsea.

Mourinho-Classic: PSG-stjerner sprudlede forgæves

En amatør-video florerer netop nu på nettet af nogle få Chelsea-fans, der nægter en sort mand adgang til et tog i den parisiske metro. Manden prøver flere gange af gå ind i metroen ved at ignorere fansenes skandaløse opførsel, men han får ikke lov til at komme ind og bliver skubbet hårdt væk flere gange.

Midt i videoen, som I kan se øverst i artiklen, synger Chelsea-fansene også på et tidspunkt: ' Vi er racister, vi er racister, og det er sådan vi kan lide det'...

London-klubbens ledelse har dog været hurtigt ude og fordømme fansenes opførsel.

Træner-gigant i stormvejr efter racistisk bommert

- En sådan opførsel er afskyelig og har ingen plads i hverken fodbolden eller samfundet. Vi vil støtte alle sager mod de personer, der har været involveret, og skulle beviserne pege på, at Chelsea-sæsonkortholdere eller klubmedlemmer var en del af episoden, vil klubben straffe dem med den størst mulige straf, hvilket inkluderer karantæner, meddeler klubben på sin hjemmeside.

UEFA kan også vælge at gå ind i sagen, hvis de vurderer, at hændelsen kan sammenkobles med kampen på Parc des Princes. Chelsea risikerer dermed en bødestraf som følge af episoden.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.