Skuffet City-manager: Vi var bedre end Juventus

Manuel Pellegrini mener ikke, at Juventus fortjente 2-1-sejren over Manchester City i Champions League

City-manager Manuel Pellegrini mener, at Manchester-klubben var bedre end de italienske mestre Juventus trods et nederlag (Foto: AP)
City-manager Manuel Pellegrini mener, at Manchester-klubben var bedre end de italienske mestre Juventus trods et nederlag (Foto: AP)

Manchester Citys spillere, ledere, fans og træner hang med hovederne, da det stod klart, at Champions League i denne sæson blev åbnet med et hjemmebanenederlag til Juventus, som tog fra Etihad Stadium med en 2-1 sejr.

- Det er skuffende. Jeg mener ikke, vi fortjente at tabe. Vi havde bedre chancer, og vi spillede bedre end Juventus. Det var en typisk Champions League-kamp, hvor begge hold kreerede chancer, men hvor vi var i mest boldbesiddelse.

- Det var ikke et taktisk problem. Juventus scorede bare to flotte mål, lød det fra Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini efter kampen ifølge AFP.

Se også: Forrygende Juventus knækker City

Citys Yaya Toure var helt på linje med sin manager:

- Det var en skuffende kamp. Italienerne spillede virkelig godt. De forvarede godt, men jeg mener også, de var heldige. Jeg mener ikke, at vi spillede dårligt.

- Det er den slags, der kan ske i fodbold. Vi må bare finde styrken og komme tilbage i Champions League, siger Yaya Toure til engelske BT Sport.

Du kan se alle målene øverst i artiklen.

1 kommentar
Vis kommentarer