Annonce:
Annonce:

Slagter Arsenal-skurk: 'Jeg vil jagte ham og slå ham'

Arsenals Mathieu Flamini får bestemt ikke de pæneste ord med på vejen, efter han kom på banen og begik straffespark mod Barcelona

Mathieu Flamini får verbale knytnæver og hånende kommentarer fra mange Arsenal-fans. efter sin straffesparksbommert mod Lionel Messi. (Foto: All Over Press)
Mathieu Flamini får verbale knytnæver og hånende kommentarer fra mange Arsenal-fans. efter sin straffesparksbommert mod Lionel Messi. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Arsenals Mathieu Flamini må sande, at han ikke er Londons mest populære personlighed dagen efter Arsenals 0-2-nederlag til Barcelonas i Champions League.

Og det er der en helt klar årsag til. For franskmanden havde kun været på banen i sølle to minutter, da han begik klodens mest klodsede straffespark. Flamini skulle bare losse en bold ud Emirates Stadium, men endte med at losse Messi ned. Den bommert blev omsat til en scoring af argentineren, som nu har sendt Barcelona tættere på kvartfinalerne allerede inde returopgøret.

Smart eller usmageligt - fælder Barça-stjerne sig bevidst til kort?

Nu får Flamini så den helt hårde kærlighed at føle på de sociale medier. Her går Arsenal-fans amok på franskmanden, og laver grin med ham. Og det er faktisk ret morsomt (hvis man altså ikke er Arsenal-fan...):

Annonce:


- Jeg har lyst til at flyve til London lige nu, jagte Flamini og slå ham i hovedet! Det her har bare at være hans sidste som Arsenal-spiller.


- Hjemmekamp, du er nødt til at score....sæt Flamini på banen. De høster, havd du sår...

- Det var det mest Flamini-agtige jeg nogensinde har set.

Se Flaminis klodsede straffespark lige er: eller øverst i artiklen- Jeg siger det ikke for sjov. Jeg havde gjort det samme, hvis jeg var Flamini og kom på banen til stående ovationer fra fire mennesker.


- Giv Flamini et polititilhold omgånede. Han må ikke spille for min klub. 


- Erstat uret på Emirates med et timeglas med min aske i, når jeg dør, så Flamini kan spilde min tid lang tid efter jeg er gået bort.


- Hvis min søn nogensinde spørger mig, hvorfor jeg kom i fængsel: Knægt, det begyndte alt sammen, da Flamini gav Barcelona et straffespark.

Annonce:


- Flamini er milliardærmedejeren i en bioteknologisk virksomhed, som laver spild om til energi. Han fodboldspilleren, der spilder sin energi. 


- Arteta og Flamini har kontraktudløb den 30. juni. Kun 127 dage tilbage...

Se de lækre detaljer fra MSN-trioen i opgøret mellem Arsenal og Barcelona lige her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: