Slagter Bayern-stjerner efter vanvittigt comeback

Til sidst endte de med at feste og fejre sig selv, men i den tyske presse får flere Bayern-profiler en særdeles hård medfart efter sejren over Juventus

David Alaba bliver høvlet ned i Bilds vurdering af Bayerns sejr over Juventus. (Foto: AP)
David Alaba bliver høvlet ned i Bilds vurdering af Bayerns sejr over Juventus. (Foto: AP)

Det var lige til øllet, og fiaskoen lurede. Bayern München var få sekunder fra et højst overraskende exit i Champions League.

Men så dukkede Thomas Müller op i overtiden og reddede tyskerne forlænget spilletid - og i sidste ende førte præstationen så til sejr over Juventus.

På den led blev 0-2 forvandlet til 4-2 i en kamp, der vil prente sig ind i Champions League-historien. Et comeback af dimensioner efter en åben, underholdende og uforudsigelig affære mellem to europæiske giganter.

Men havde onsdagens triumfatorer regnet med lange lister fyldt med positive reaktioner oven på triumfen, bliver de skuffede, hvis de dykker ned i de tyske medier.

Her bliver flere af Bayern-stjerner 'belønnet' med rædselsfulde karakterer til trods for, at de takket være fire scoringer fordelt over anden halvleg og den forlængede spilletid vendte faretruende europæisk exit til feststemning og eufori på Allianz Arena.

Det er særligt Bild Zeitung, som er hårde ved flere profiler fra de tyske mestre. Her bliver David Alaba og Mehdi Benatia begge høvlet ned med bedømmelsen 6, som er den laveste score på en skala, hvor 1 er den bedste.

- Han må tage begge modstander-scoringer på sin kappe. Ved 0-1-målet var han uden orientering i sit eget straffesparksfelt. Bagefter mistede han bolden under et angreb. Resultatet blev scoringen til 0-2. Han var lige ved at koste endnu et mål, lyder vurderingen af Alaba.

Se også: Juve i kulkælderen: Bayern vinder vanvidskamp

Medhi Benatia spillede ikke ligefrem sit livs kamp mod Juventus. Forsvareren får en hård medfart i de tyske medier dagen derpå. (Foto: AP)
Medhi Benatia spillede ikke ligefrem sit livs kamp mod Juventus. Forsvareren får en hård medfart i de tyske medier dagen derpå. (Foto: AP)

Lignede en skoledreng
Østrigerens Bayern-kollega i bagerste kæde, Mehdi Benatia, havde ifølge det tyske medie heller ikke indstillet sin personlige gps helt efter bogen i 1. halvleg, inden han blev flået ud i pausen. En præstation, der også efterlod forsvarsspilleren med et 6-tal.

- Virkede stiv i bevægelsene. I de 45 minutter, han var på banen, var han ofte fejlplaceret og havde svært ved at stå fast på det våde græs. Álvaro Morata fik ham til at ligne en skoledreng ved scoringen til 2-0. Krise-klasse, er Bilds dom over Benatia.

Den tidligere Roma-stjerne var heller ikke just årsagen til Bayerns succesfulde comeback, hvis det står til Münchner Abendzeitung.

Her kan marokkaneren dog trods alt glæde sig over, at han ikke rammer bunden med et brag, men blot noterer sig for et 5-tal på en skala, der er bygget op efter samme model som den, Bild Zeitung praktiserer.

- Han var overraskende valgt til at starte på bekostning af Juan Bernat. Men Benatia var (som det ofte er set) i en vigtig kamp ingen hjælp for Bayern, lyder det blandt andet.

Hos det lokale München-medie er der ingen, som scorer den absolutte bundkarakter, men Benatia er ikke den eneste, som noterer sig for et trist 5-tal. Også Xabi Alonso får denne kedelige bedømmelse, som han i øvrigt også gør det i Bild Zeitung.

Ikke overraskende er det Bayerns helte fra den forlængede spilletid, Thiago Alcântara og Kingsley Coman, der ifølge de tyske medier kan være deres indsats bekendt. Og lidt til. Denne duo scorer således topkarakterer.

Se aktionen, der får Bild Zeitung til at kalde Benatia for en skoledreng:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere