SLUT: Overlegen sejr til Barcelona over PSG

Paris Saint-Germain skal uden profilerne Zlatan Ibrahimovic og Marco Verratti forsøge at skaffe et godt resultat mod Barcelona i den første Champions League-kvartfinale

PSG er på en svær opgave mod Barcelona. (Foto: AP/Michel Euler)
PSG er på en svær opgave mod Barcelona. (Foto: AP/Michel Euler)

Der er næsten underholdnings-garanti, når Paris Saint-Germain møde Barcelona.

To gange mødtes de i CL-gruppespillet - og to gange blev det til meget underholdende kampe. Først 3-2 til PSG hjemme, mens Barca tog det sidste stik 3-1.

Derfor er det på papiret et helt åbent opgør på Parc des Princes. Alligevel må Barcelona siges at være favoritter, selv om Paris Saint-Germain hjemme ikke har tabt de seneste 24 opgør.

Det er spanierne af den simple grund, at PSG må undvære Zlatan Ibrahimovic og Marco Verratti, der begge har karantæne, samt David Luiz, der dog lige er vendt tilbage efter en skade - men på bænken.

Barcelona derimod er lidt heldigere stillet - de må kun undvære Daniel Alves fra deres idealopstilling.

For to år siden mødtes de to klubber også i kvartfinalen. Her blev det til to uafgjorte, men da holdene spillede 2-2 i Paris og blot 1-1 i Barcelona, avancerede spanierne for flest mål scoret på udebane.

Men franskmændene har såmænd også prøvet at slå Barcelona ud i kvartfinalen. Det skete i 1995, hvor Franskmændene efter 1-1 i Spanien vandt 2-1 hjemme.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere