SLUT: Ronaldo og co. videre efter drama

Real Madrid har ikke været i stand til at vinde over Atletico Madrid i syv kampe denne sæson - nu mødes de i ny gyser

Der bliver gået til den på Bernebeu. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Der bliver gået til den på Bernebeu. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Det går næsten altid voldsomt for sig, når lillebror udfordrer storebror i Madrid.

I nullerten for en uge siden var det bomstærke Mario Mandzukic, der blødte heftigt fra en flænge over næsen - med uvenlig hilsen fra Sergio Ramos' albue. Senere fik kroaten en regulær mavepuster af Real Madrid-forsvarsspilleren Dani Carvajal, og for at det ikke skal være løgn, beskadigede Mandzukic også sin ene ankel, så han ikke kunne deltage i weekendens 2-1 sejr over Deportivo La Coruna.

Men han spiller i aften!

Se også: Atlético-stjerne forsvarer overfaldsmand

Atletico-forwarden er klart førstevalg før Fernando Torres, når Atletico Madrid i aften entrer Estadio Santiago Bernabeu til endnu et derby mod Real - som opkomlingene har haft et fantastisk tag på siden nederlaget i Champions League-finalen sidste år. Syv gange er de to klubber rendt på hinanden i liga, pokal, Super Cup og Champions League - og Cristiano Ronaldo og de andre dyre drenge fra de fine adresser har stadig deres første sejr til gode.

Syv kampe har hidtil i sæsonen givet fire sejre til Atletico og tre uafgjorte. Til gengæld er høsten af gule kort imponerende: 54 gule - men kun to røde - kort er der blevet uddelt i de syv opgør.

I aften bliver det rigtig vildt! Det gælder en plads i Champions Leagues semifinaler.

Se også: I aften går det løs: Klar til nyt slagsmål i Madrid

76 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere