SLUT: Ronaldo redder Real i vanvittigt drama

Cristiano Ronaldo og Real Madrids form har taget et dyk forud for CL-hjemmekampen med Schalke, der omvendt heller ikke viste gode takter, sidst de var i Spanien

(Foto: AP)
(Foto: AP)

De forsvarende mestre fra Real Madrid jagter deres 11. sejr i træk i Champions League, som vil være ny rekord, når Schalke 04 i aften kommer på besøg. Madrilenerne er dog inde i en usædvanlig form- og scoringskrise, som ikke er gået træner Carlos Ancelottis næse forbi.

- Holdet står kompakt og er fokuseret på de mål, som vi kæmper for at nå. Men vi bliver nødt til at løse vores problemer hurtigst muligt. Det lyder mærkeligt at sige, at Real Madrid har angrebsproblemer, når vi har scoret så mange mål denne sæson, men det er sandheden., siger Ancelotti til klubbens hjemmeside.

Peter Grønborg læste Ekstra Bladet, da han skulle forberede sig til kommentatorjobbet i starten af årtusindet (Foto: Lars Poulsen) Champions League Ny Champions League-vært: Kun én dårlig ting ved jobbet

Schalke 04 søger omvendt at undgå, at de render ind i et nederlag af samme størrelse som sidste år. Her røg man ud efter nederlag på 6-1 og 3-1 til Real. Og man tror stadig på videre avancement.

- Det er en ny sæson og en ny situation i år. Hvis vi forsvarer kompakt, kan vi gøre livet surt for ethvert hold i verden. Vores fans tror på os, og vi tror på os selv. Jeg er sikker på, vi nok skal få vores chancer, siger træner Roberto Di Matteo til Goal.com.

For Real Madrid er Luka Modric tilbage, mens James Rodriguez og Sergio Ramos er ude med skader. Schalke 04 må se bort fra Kevin-Prince Boateng, der er ude med karantæne.

Du kan følge kampen minut for minut i LIVE-feedet i toppen af artiklen, mens du nedenfor kan se højdepunkter fra de to holds møde i februar:

30 kommentarer
Vis kommentarer