Annonce:
Annonce:

Smart eller usmageligt - fælder Barça-stjerne sig bevidst til kort?

Barcelonas Gerard Piqué ragede muligvis bevidst helt bevidst et gult kort til sig tirsdag aften mod Arsenal. Se den måske kalkulerede aktion her

Barcelona-stjernen Gerard Piqué lavede - måske - en mindre svinestreg bevidst mod Arsenal tirsdag aften i Champions League. (Foto: AP/Matt Dunham)
Barcelona-stjernen Gerard Piqué lavede - måske - en mindre svinestreg bevidst mod Arsenal tirsdag aften i Champions League. (Foto: AP/Matt Dunham)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Barcelonas store forsvarsbrød Gerard Piqué viste sig fra sin mere eller mindre usmagelige side, da han - måske - bevidst flækkede Arsenals Danny Welbeck og fik gult bare fem minutter før slutfløjt i Champions League.

Men måske var det i virkeligheden mere smart end usmageligt. For da den store stopper satte ind med sin grove glidende tackling og fik gult, førte Barcelona allerede med 2-0, som også blev kampens resultat, og det sikrer altså spanierne et godt udgangspunkt inden returopgøret på Camp Nou om to uger. Den kamp er Piqué med garanti ikke med i, da han nu har karantæne.

Til gengæld er han med i den mulige kvartfinale, som Barcelona formodentlig er deltager i senere på året. Smart træk af Piqué. Altså, hvis det var med vilje. For så risikerer forsvarsgeneralen ikke karantæne i den måske forestående kvartfinale. 

Se Piqúes svinestreg i klippet herunder eller øverst i artiklen:

Diskussionen og spørgsmålet er blevet rejst og stillet mange gange før; er det okay at tilspille sig et et gult eller rødt kort helt bevidst for at undgå karantæne i fremtidige kampe?

Der findes nok næppe noget entydigt eller rigtigt svar på det spørgsmål. Men er Piqué nok også ligeglad med, hvad fodboldfolket mener, så længe han er klar til kvartfinalerne. Når det er sagt, så er det i øvrigt også svært at bevise, om spillere som Piqué gør den slags med fuldt overlæg eller ej. Så mon ikke den slags bliver ved med at forekomme.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: