Sønnens bøn til Zlatan: Vær sød ved dem

Zlatan Ibrahimovic må ikke score alt for mange mål på onsdag, det siger stjernens søn

Zlatan Ibrahimovic blev skiftet ud uden at score, da Malmö spillede i Paris i september - nu mødes de i Malmö (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic blev skiftet ud uden at score, da Malmö spillede i Paris i september - nu mødes de i Malmö (Foto: AP)

I den forgangne uge sendte Zlatan Ibrahimovic Danmark ud af sommerens EM-slutrunde, inden den var begyndt, og nu kommer den svenske verdensstjerne igen nordpå. Denne gang skal han besøge sin hjemby Malmö, hvor han sammen med resten af Paris SG-stjernerne skal møde de lokale MFF i Champions League.

Men Zlatan har ikke lov til at være alt for målfarlig, hvis det står til hans egen familie.

- Hvem var det, der sagde det? Det var Maximilian. Han sagde: 'Far, du må være sød mod Malmö', siger Ibrahimovic i et interview med klubbens hjemmeside.

- Men Vincent er mere til PSG. Det varierer, men inderst inde tror jeg, at begge er Malmö-fans. Jeg har forsøgt at forklare dem, at selvom de er opvokset i Paris, Milano og Barcelona, så er Malmö vores rigtige hjem, siger Ibrahimovic.

Den 34-årige angriber spillede selv 40 kampe og scorede 16 mål for Malmö FF tilbage fra 1999 til 2001, og han glæder sig til at vende tilbage.

- At komme hjem og møde MFF i Champions League er ligesom den perfekte kamp. Det kunne ikke blive bedre, og det kan ikke blive bedre. Det er et minde for livet, om vi så vinder eller taber, siger Ibrahimovic.

- Vi kunne have sendt hele Malmös befolkning på stadion, hvis der havde været pladsen, men det er der ikke. Og jeg lovede jo, at Malmö kommer til at høre om kampen, og nu sørger jeg for, at alle kommer til at se kampen, fordi vi har arrangeret storskærmsarrangement på Stortorget, hvor alle er velkomne, siger Ibrahimovic.

Se også: TV: Sødt! Zlatans børn gider ikke fodbold

Zlatan Ibrahimovic opfordres til at være sød mod Malmö-spillerne på onsdag (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic opfordres til at være sød mod Malmö-spillerne på onsdag (Foto: AP)
 

Til sommer udløber svenskerens kontrakt med Paris SG, og der har været mange rygter om et skifte til Milan, hvor han også tidligere har spillet.

I søndagens aviser har Arsenal dog været nævnt som det hotteste emne for Zlatan Ibrahimovic.

Det er Daily Mirror, der skriver, at Zlatan har et ønske om at nå at spille for Arsene Wenger, inden han stopper karrieren, og nu skulle parterne arbejde på en handel.

Ifølge den engelske avis vil svenskeren gerne afslutte karrieren i USA eller Mellemøsten, men inden dag skulle han altså jagte et ophold hos Arsenal.

Zlatan har tidligere været tæt på et skifte til Arsenal, men valgte i stedet at skifte til Ajax, hvor han fik sit gennembrud inden skiftet til Juventus og italiensk fodbold.

Se også: Her er beviset: Zlatans sønner går i fars fodspor

Zlatan vil angiveligt gerne spille for Arsene Wenger (Foto: AP)
Zlatan vil angiveligt gerne spille for Arsene Wenger (Foto: AP)
 

Den svenske angriber har endnu aldrig vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller.

- Han fortjener at vinde Ballon d'Or, for han er en af de bedste angribere i moderne tid, sagde hans træner fra Inter-tiden, Roberto Mancini, tidligere på ugen.

Også andre sportsstjerner har hyldet Zlatan på det seneste. Efter de to mål i Parken mod Danmark var den norske skistjerne Petter Northug fremme og hylde svenskeren.

- Jeg må nok rangere Zlatan som nordens største sportstjerne også højere end mig, fordi han brillerer i en verdensidræt som fodbold, siger Northug under overskriften 'Hvem er størst af mig og Zlatan'.

- Jeg så, hvad han gjorde mod Danmark, hvor han viste, hvilken legende han er, da han sænkede Danmark i så vigtig en kamp, siger Northug.

- Jeg så kampen og fik kuldegysninger - specielt ved frisparket. Han gjorde det på en måde, der næsten var ydmygende. Han er mit største forbillede, siger Northug.

Selv Petter Northug overgiver sig til Zlatan (Foto: AP)
Selv Petter Northug overgiver sig til Zlatan (Foto: AP)
 

Det er onsdag 20.45, Paris SG kommer til Malmö og spiller Champions League. Vinder Malmö kampen, er de kun et point efter PSG i jagten på avancement til 1/8-finalerne i Champions League. Vinder PSG er de videre i turneringen sammen med Real Madrid.

Zlatan afslører - se mine fem bedste mål her:
Zlatan afslører: Se mine 5 bedste mål

Sport og Spil Her er Zlatan - tal for tal

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen