Solskjær: Vi skal ikke afskrives endnu

Ole Gunnar Solskjær er optimist på trods af 0-1-nederlaget hjemme til Barcelona i den første CL-kvartfinale

Solskjær og Jesse Lingard taler nogle ting igennem efter kampen onsdag aften. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Solskjær og Jesse Lingard taler nogle ting igennem efter kampen onsdag aften. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, tror, at det engelske storhold har midlerne til at vende 0-1 til samlet sejr over FC Barcelona, når holdene tirsdag spiller returkamp i Champions League-kvartfinalen.

Det siger nordmanden efter onsdagens kamp i Manchester, hvor hans hold tabte og havde svært ved at skabe store målchancer.

- Vi skal tro på det. Vi ved, at vi på en god dag kan vende det. Barcelona er et bedre hjemmehold end udehold, men vi tager derned med troen på, at vi kan score mål. Vi er ikke ude endnu, siger Ole Gunnar Solskjær i et interview vist på TV3+.

Han kan blandt andet finde håb i, at United i ottendedelsfinalen tabte 0-2 hjemme til Paris Saint-Germain, men alligevel gik videre.

Onsdagens kamp blev afgjort af Luke Shaws selvmål, som var forårsaget af et godt hovedstød fra Luis Suarez. Målet faldt i det 12. minut efter en svag United-start.

Solskjær mener, at hans spillere viste stor styrke ved at hanke op i sig selv efter den tidlige lussing.

- Man ved ikke helt, hvad man kan forvente i sådanne kampe. Det første mål betyder meget. Vi var lidt nervøse, og vi var ikke så gode med bolden i den første periode. Siden samlede gutterne sig selv op og kom bedre med.

McTominay var outstanding
- Der er enkelte af vores spillere, som er med på det her niveau for første gang. De gjorde det rigtig godt, siger nordmanden.

Han fremhæver 22-årige Scott McTominay som en af profilerne.

- Scott McTominay var outstanding. Han er en ung spiller, og han spiller med en stor ro, siger Solskjær.

Scott McTominay mener ligesom sin manager, at hjemmeholdet svarede godt igen på Barcelonas gode start.

- I de første 10-15 minutter sad vi for langt fra dem og havde alt for stor respekt for dem, men bagefter overtog vi kontrollen. Det er en skam, at vi ikke udnyttede det i de perioder, hvor vi var bedst.

- Barcelona er et godt hold, og man kan ikke bare gå ud og satse helt vildt. Men alle vores spillere skal have stor kredit for indsatsen. Vi skulle have været lidt farligere foran målet, og det er alle ansvarlige for, siger McTominay ifølge uefa.com.

Robert Skov er et af Superligaens flere store salgsobjekter til sommer. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Sport og Spil 14 brandvarme salgsemner - Superliga-bomber kan ryge for 100 mio. kroner

Nu er det alvor. Igen. Den tidligere racerkører Jason Watt risikerer at blive afhængig af andres hjælp resten af livet. Hans tilstand er så alvorlig, at han er mindre optimistisk i dag end efter den ulykke, der berøvede ham førligheden for 20 år siden. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Jasons nye mareridt: - Det vil være en katastrofal ændring i mit liv

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Bettingtrick: Scor kassen på gule kort

2 kommentarer
Vis kommentarer