Stjerneskuffende remis mellem Zlatan og Ronaldo

Både PSG og Real Madrid kunne leve med en pointdeling, og ingen af holdene oversatsede på Parc de Princes

Ronaldo og de andre stjerner skuffede med en målløs remis på Parc de Princes (Foto: AP)
Ronaldo og de andre stjerner skuffede med en målløs remis på Parc de Princes (Foto: AP)

Trods prominente navne på skadestuen, var det alligevel en sand stjernevrimmel, Laurent Blanc og Rafael Benitez sendte ind på Parc de Princes. Selvsagt dog med særlig fokus på ikonerne Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo.

Se Veratti sakse Ronaldo ned:

 

Og selvfølgelig havde de to deres momenter med bolden undervejs, men det var nu andres kompetencer der dominerede billedet, da Paris Saint Germain og Real Madrid skuffende spillede i 90 minutter uden at kunne score.

Se også: AC imponerede mod Juventus

Den lange svensker virkede med fire uger til sin konfrontation med det danske landshold ikke særlig farlig. Dertil var han i langt størstedelen af sin 112. Champions League-kamp for langt væk fra straffesparksfeltet, og i det hele taget havde Keylor Navas en overraskende stille aften på udebane.

Med to indledende sejre kunne begge hold reelt leve fint med en remis, og det sad måske lidt i baghovederne på de 22 kombattanter, der aldrig oversatsede i offensiven.

Se også: Åh nej, så meget bedre er Zlatan end Bendtner

Mens hjemmeholdet startede bedst men alligevel for temposvagt til at spille sig igennem til åbne chancer, overtog gæsterne efterhånden initiativet og producerede oplagte muligheder i den anden ende.

Med en skarp Toni Kroos og en livlig Marcelo som de dominerende regissører rullede angrebene frem mod Kevin Trapp i PSG-buret, men den 25-årige tysker var vågen.

Da Kroos i det 25. minut spillede Jesé dybt i feltet, var han lynsnart fremme og blokere med en fodparade, og ti minutter senere parerede han inden for samme minut to hovedstødsforsøg fra en indtil da temmelig usynlig Cristiano Ronaldo.

Pause-statistikken fortalte, at de to førerhold havde haft bolden lige meget, mens Real havde 11 afslutninger mod PSG’s tre.

Se Marcelo trylle for Madrid her:

Fra starten af anden halvleg kom værterne da også lidt længere frem på banen og forsøgte at spille mere direkte ned gennem den hvide defensiv.

Cavani flugtede forbi målet, før Ronaldo og Zlatan fik hver deres frisparksmulighed fra distancen. Portugiseren ramte såmænd svenskeren i hovedet med sit forsøg og har kun scoret på to af sine seneste 89 direkte frispark, før også svenskeren bankede sin dødbold ind i den spanske mur.

Mens Zlatan endnu ikke har scoret i denne sæsons Champions League, havde Ronaldo en gylden mulighed for at nette for sjette gang, da han i det 72. minut fikst blev vippet fri af Marcelo, men vinklen blev for skarp til, at han med venstrebenet kunne passere Trapp.

I slutfasen lagde værterne et vist pres, men rigtig farligt blev det aldrig, og det største drama udspillede sig, da en baneløber nåede helt ind til et kram med Ronaldo.

Se situationen med baneløberen her:

 

Se også: Real Madrid slår alle: Så mange milliarder har de brugt

Med pointdelingen er begge hold fortsat ubesejrede i alle turneringer i denne sæson, og Real Madrid satte ovenikøbet rekord med den 18. gruppekamp i træk uden nederlag. Det var en forbedring af serien fra 2009-2012.

Den eneste spænding i gruppen synes fremdeles at være, hvem af dem der slutter øverst.

0 kommentarer
Vis kommentarer