Stolt Klopp trods øretæve: - Vi var uheldige

Resultatet gav ikke det sande billede af kampen, mener Jürgen Klopp efter 0-3-nederlaget i Barcelona

Sportsjournalist Mads Glenn Wehlast følger op på første etape af semifinalerne i Champions League. Producer: Martin Lorentsen

0-3 er et rædselsfuldt resultat, men Liverpool-manager Jürgen Klopp er alligevel godt tilfreds med sit hold efter den første Champions League-semifinale mod Barcelona.

I Klopps øjne var Liverpool nemlig med til at skabe en god og jævnbyrdig kamp, selv om holdet blev straffet hårdt af den individuelle klasse hos nogle af Barcelona-spillerne.

- Drengene spillede en fantastisk kamp. Det vigtigste er, at vi viste stolthed over at spille for Liverpool og viste et flot ansigt.

- Hvis man ikke har set kampen, vil man tænke, at det var et klart nederlag. Men dem, der så kampen, vil sige, at det var en fremragende kamp. Men 0-3 er selvfølgelig ikke et godt resultat, siger Jürgen Klopp til 3+.

Liverpool pressede Barcelona i lange faser af kampen, men Luis Suárez og især Lionel Messi var hård ved englænderne.

- Der var et par situationer, hvor vi var uheldige, men det ændrer ikke resultatet. Jeg er stolt af måden, vi spillede og kæmpede på. Nu må vi arbejde ud fra det, vi har, siger Klopp.

Artiklen fortsætter under billedet...

Liverpool kunne ikke tæmme Lionel Messi. Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix
Liverpool kunne ikke tæmme Lionel Messi. Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix
 

Også midtbaneveteranen James Milner står med en følelse af, at Liverpool rendte ind i for stort et nederlag i forhold til spil og chancer.

- Helt frem til de sidste ti minutter var vi godt inde i kampen. Men det vigtigste er resultatet, og det forsvinder ikke.

- Vi havde selv nogle gode chancer, men udnyttede dem ikke. Det gik ikke for os i aften, og det er skuffende. Men vi må give det et skud og se, hvad vi kan gøre i returkampen. Anfield er et svært sted at spille, siger Milner til 3+.

Returkampen spilles på tirsdag i næste uge.

James Milner i aktion foran Barcelonas mål. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
James Milner i aktion foran Barcelonas mål. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
 

Kongen af Barcelona. Stjerne for (endnu) en aften. Lionel Messi drev gæk med Liverpool. Foto: Ritzau Scanpix/ALBERT GEA Champions League - 1. maj. 2019 - kl. 22:58 Kæmpe triumf: Liverpool gennembanket på Camp Nou

Se også: FCK tænder de røde derby-lamper

Brøndby har ikke opgivet Hjulmand. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Brøndby tror på drømmetræner: Parat til at udskyde deadline

78 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere