Annonce:
Annonce:

Stort CL-chok: Tager point fra Messi og PSG

PSG skuffede mod skarpe Club Brugge, og Yussuf Poulsen diskede op med assist i Leipzig-nederlag til City

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé.

Paris Saint-Germains offensiv så frygtindgydende ud, da klubben onsdag aften var på besøg hos Club Brugge i Champions Leagues gruppe A.

Det var dog en haltende parisisk defensiv, der kom i fokus, og franskmændene skulle være glade for at slippe fra kampen med 1-1.

Club Brugges unge folk gik optimistisk og uimponeret til værks og udstillede i flere omgange, at strukturen i PSG's organisation lader meget tilbage at ønske.

Lionel Messi fik Champions League-debut for sin nye klub og udmærkede sig med en enkelt afslutning på trekantsammenføjningen efter en halv time, men meget mere blev det ikke til.

De offensive stjerner fik nemlig ikke meget at arbejde med, for Club Brugge kontrollerede begivenhederne. Først i slutfasen pressede franskmændene en smule på.

Annonce:

Det var dog PSG, der kom bedst fra start med en kasse efter et kvarter. Men ganske symptomatisk var det hverken Messi, Mbappé eller Neymar, der scorede.

Mbappé spillede dog en hovedrolle i målet, da han fra venstrekanten sendte et hårdt, fladt indlæg ind i feltet, hvor en fremstormende Ander Herrera sparkede bolden resolut i kassen.

Club Brugge lod sig dog ikke ryste. Blot ti minutter efter føringsmålet strikkede belgierne et formidabelt angreb sammen.

Eduard Sobol blev spillet dybt i den ene side, hvorfra han lagde bolden fladt ind foran mål til Hans Vanaken, der med et tørt hug sparkede Brugge på 1-1.

I anden halvleg overlod PSG initiativet totalt til hjemmeholdet, og de tre forreste skulle derfor forsøge at udnytte hurtige fremstød. I hvert fald deltog de ingenlunde i det defensive arbejde.

I kampens slutfase begyndte de dog at røre på sig, og Lionel Messi kom til en udmærket chance med et kvarter igen, men PSG kom ikke rigtig tæt på sejr.

I gruppens anden kamp mellem Manchester City og RB Leipzig var der nok at se til.

Annonce:

Manchester City, som havde hjemmebanefordel, vandt med 6-3 i lidt af en målfest. Yussuf Poulsen kom på banen for Leipzig efter en time og bidrog med en assist til tyskernes tredje scoring.

Flere mål faldt i det sidste kvarter, hvor også Leipzigs Angelino blev smidt ud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: