Straffedrama i nat: Se alle 16 straffespark her

Juanfran mener, at træner Diego Simeone har en stor del af æren for, at holdet har stor mental styrke

Atletico Madrid vandt efter straffe (Foto: AP)
Atletico Madrid vandt efter straffe (Foto: AP)

Atlético Madrid måtte helt ud på kanten og score på otte straffespark i træk for at sende PSV Eindhoven ud af årets Champions League i ottendedelsfinalen.

Ingen af holdene formåede at score i to opgør plus en omgang forlænget spilletid, og så kunne Juanfran indtage helterollen, efter at Luciano Narsingh havde brændt PSV's ottende spark.

Og Juanfran er ikke i tvivl om, hvor holdets mentale styrke i sådan en situation kommer fra.

- Vi tror på det. Vores træner (Diego Simeone, red.) får os til at tro på det, og vi har både stor sult og masser af hjerte. Vi tror på os selv, i alt hvad vi gør, siger Juanfran til uefa.com.

Se alle 16 straffespark i tv-playeren over  artiklen

Med sejren er Atlético Madrid klar til kvartfinalen, hvor Spanien vil være repræsenteret med tre hold, hvis FC Barcelona onsdag kan gøre arbejdet færdigt mod Arsenal, som blev slået med 2-0 i det første opgør i London.

Står det til Juanfran, så må modstanderen i kvartfinalen meget gerne komme fra et andet land end Spanien.

- Jeg ønsker ikke at trække et spansk hold i turneringen, men uanset hvem vi trækker, vil det være et stærkt hold, lyder det fra den spanske højreback.

I sidste års Champions League tabte Atlético Madrid i kvartfinalen til Real Madrid med samlet 1-0, mens man året før slog FC Barcelona med samlet 2-1 i kvartfinalen. Her endte man med at tabe finalen til Real Madrid efter forlænget spilletid.

Her kan du se højdepunkter fra City-Kiev, der spilledes samtidig:

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere