Suárez nedtoner tunneler på PSG-stopper

Luis Suárez var glad for indsatsen mod Paris Saint-Germain, men vil ikke hovere over tunneler på David Luiz

Det vigtigste for Luis Suárez er at score mål. Hvis tunneler kan hjælpe med det, så er det bare godt. (Foto: AP/Christophe Ena)
Det vigtigste for Luis Suárez er at score mål. Hvis tunneler kan hjælpe med det, så er det bare godt. (Foto: AP/Christophe Ena)

Med to klassemål mod Paris Saint-Germain var FC Barcelonas stjerneangriber Luis Suárez hovedarkitekten bag 3-1-sejren i Paris onsdag aften.

Luis Suárez viste både elegante driblinger, teknik, fart, balance, præcision - og så lavede han sågar to ydmygende tunneler på PSG-stopperen David Luiz ved målene til 2-0 og 3-0.

Den tidligere Liverpool-spiller ville dog ikke hovere for meget over præstationen i den første af to kvartfinaler i Champions League.

- Hvis tunneler og mål hjælper til at vinde kampen, så er det vigtigt. Det absolut vigtigste er altid at vinde kampen, siger Suárez til Viasat.

Se også: Suárez bankede Barcelona mod CL-semifinalen

Især samspillet med Neymar og Lionel Messi fungerede godt mod PSG, mener Suarez.

- Vi kender hinanden, finder de rigtige positioner og roller. Det er de krav, man skal have til tre angribere, siger Suarez.

- Vi har et godt resultat før returkampen. Men vi skal forblive koncentrerede, siger uruguayaneren, som er lykkelig for at spille for Barcelona.

- Jeg er glad for at være på banen, og det er en drøm at spille for Barcelona, lyder det fra angriberen.

Se også: Bayerns brølere blev straffet - hårdt

Der er returkamp mellem Barcelona og PSG på tirsdag. Kampen spilles på Camp Nou i Barcelona.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere