Annonce:
Annonce:

Suarez redder Barcelona

Bayer Leverkusen syntes at have fået skovlen under mægtige Barcelona, men tabte det hele på to minutter i slutningen af anden halvleg

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Kan FC Barcelona spille fodbold uden Lionel Messi? Ja, skulle det vise sig tirsdag aften, da catalanerne efter en langsom, pinefuld start kom op i gear og på få minutter smadrede Bayer Leverkusen og sejrede 2-1 i Champions League.

Luis Suárez blev matchvinder og frelste mastodonten for en ydmygelse på eget græs – for det så faktisk længe ud til, at holdet var invalideret af Messis fravær. Det argentiske unikum er ude i et par måneder med en skade.

Bayer Leverkusen løb uimponeret ind på mægtige Camp Nou, og i løbet af få minutter stod det klart, at hjemmeholdet var til at slå omkuld. 'Ingen kan erstatte verdens bedste fodboldspiller', sagde Barcelona-træner Luis Enrique før kampen om Messis fravær, og han fik ret.

Skadesramt Messi savner allerede at spille

Annonce:

Ingen af de rød-blå millionærer syntes at kunne få maskineriet til at spinde og idéerne til at flyde, og Leverkusen greb chancen, da den bød sig. I det andet minut i aftes var Leverkusen tæt på at chokstarte, da Karim Bellarabi fra højrekanten lagde bolden fladt ind foran mål, hvor Javier Hernández testede Marc-André ter Stegen i Barcelona-målet.

Få minutter senere var Jonathan Tah med et hovedstød tæt på at sikre Leverkusen en ikke ufortjent føring, og Barcelonas Sandro Ramirez havde en kæmpechance i den anden ende, før Leverkusen i 22. minut fik udbytte af det optimistiske pres, holdet havde forsøgt at lægge på hjemmeholdet fra start.

Chok i Barca! Messi knæskadet - ude i lang tid

På et hjørnespark fra venstre af Hakan Çalhanoglu steg Kyriakos Papadopoulos til vejrs og fik med hovedet sendt bolden i nettet. Den højtflyvende græker syntes nærmest at svæve i luften, fordi de to Barcelona-spillere, der skulle dække forreste stolpe - Jérémy Mathieu og Luis Suárez – ikke hoppede med.

Annonce:

De syntes at stå for langt fremme, hvilket efterlod et tomrum foran ter Stegen. Han kastede straks skylden for målet på Suárez, men det var ham - den udskældte målmand – der så dummest ud.

Neymar modtog en advarsel for at forsøge at filme sig til et straffespark. Se episoden her:

Skattefar jagter Barca-stjerne: Huse og biler beslaglagt

Det havde været naturstridigt, hvis ikke Leverkusen på et tidspunkt måtte skrue ned for blusset, og Barcelona huggede til i det 80. minut, da Sergi Roberto fik prikket bolden i nettet.

To minutter senere scorede Luis Suárez en perle af et mål, da han på kanten af feltet helflugtede bolden i nettet og skabte orden i fodboldens verdensbillede.

-

I den anden kamp i gruppe E vandt FC BATE Borisov med 3-2 over AC Roma. Barcelona fører nu gruppen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: