Suarez: Vi har spillerne, der gør forskellen

Luis Suarez jublede over Barcelonas triumf i Champions League, hvor han scorede det afgørende mål

Luis Suarez scorede til 2-1 midt i anden halvleg, og Neymar nettede til 3-1 i overtiden, mens Lionel Messi var arkitekten ved 2-1-målet.

Den farlige angrebstrio hos Barcelona spillede igen en afgørende rolle i denne sæson, da Champions League-trofæet lørdag aften blev vundet med 3-1 over Juventus.

Det fremhævede Suarez efter den fremragende kamp, hvor italienerne dominerende fra udligningen efter 55 minutter og et kvarter frem.

- Efter udligningen pressede Juventus lidt mere, men vi har spillerne, der gør forskellen. Vi er gået fra kamp til kamp og har opnået alle vores mål, siger uruguayaneren.

Se Suarez' mål her

Sejren fuldendte en fremragende Barcelona-sæson, der tidligere har budt på triumfer i den spanske liga og pokalturnering.

Mere kunne Suarez ikke ønske sig i sin første sæson i klubben, som han indledte med en lang karantæne, fordi han under sidste sommers VM bed Italiens Giorgio Chiellini.

- Det er fantastisk. Det er noget unikt. For at vinde disse trofæer er du nødt til at lide. Det bedste ved holdet er holdånden, og det at vi har været samlet siden sæsonens begyndelse, lyder Suarez' forklaring.

4 kommentarer
Vis kommentarer