Svenskerne sviner deres 'skuespiller': Bizart og uprofessionelt!

CSKA Moskvas svenske landsholdsspiller Pontus Wernbloom lavede et af de værste film længe set i opgøret mod Manchester United - noget han får stor kritik for i hjemlandet

Den russiske storklub CSKA Moskva spillede en god kamp mod Manchester United onsdag aften i Champions League, hvor det endte med et 1-1-resultat i den hundekolde russiske hovedstad.

Svenske Pontus Wernbloom startede som vanligt inde for CSKA og spillede en fornuftig kamp på midtbanen direkte over for Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger.

Den svenske landsholdsspiller var da også en af de helt store samtaleemner efter opgøret - men det var ikke for det positive.

Lige efter pausen var han nemlig involveret i en episode, som han blev latterliggjort og stærk kritiseret for.

Se også: Uniteds kæmpekøb blev skurk og helt

I en duel med Uniteds Marouane Fellaini lykkedes det Wernbloom i sidste ende at erobre bolden, men i stedet for at forsætte sin fremdrift op ad banen, valgte han - ud af det blå - at lave svanens død og smide sig teatralsk på grønsværen.

Et jammerligt forsøg på film, som han fik et frispark for af kampens dommer, mens en uforstående Fellaini slap for en advarsel.

De langsomme gengivelser viser til Wernblooms fordel, at han sparker sin fod ind i Fellainis, men midtbanespilleren overspiller i den grad situationen.

Og den svenske 'skuespiller' vågnede da også op til stor kritik fra sine landsmænd for sit kreative film-forsøg.

Se også: Benitez forsvarer sig efter nulløsning

Lars Lägerback, der udover at være en succesfuld islandsk landstræner også agerer som ekspert på Viasat Sverige, fordømte Wernblooms aktion på det kraftigste og mente, at midtbanespillerens burde få karantæne for sit usympatiske stunt.

- Jeg synes, at man skal indføre en straf for at overspille og filme. Denne situation kunne have kostet Fellaini et gult kort. Jeg synes ikke, det er professionelt (af Wernbloom red.), siger han ifølge Expressen.

Den svenske journalist Olof Lundh var også forarget og kaldet svenskerens film-forsøg for bizar på sin Twitter-konto.

Wernbloom er en fast del af det svenske landshold, der som bekendt møder Danmark i de to afgørende playoff-kampe i november.

Det er ikke kun CSKA-svenskeren, der har vist prøver på sit skuespiller-talent - eller mangel på samme - i denne sæson i Champions League.

Gense denne absurde situation med Real Madrid-stjernen Sergio Ramos, der forsøgte at filme sig til et straffespark mod Shakhtar.

0 kommentarer
Vis kommentarer