Sverige i ekstase: Zlatan hjem til Malmö

Lodtrækningen til Champions League-gruppespillet formede sig sådan, at Zlatan Ibrahimovic skal tilbage til sin barndomsklub Malmö FF. Gruppe D er årets dødspulje

Zlatan Ibrahimovic kommer til at opleve CL i Malmö. I Ekstra Bladets studie var der ingen tvivl om, at Zlatan Ibrahimovic' kommende møde med sin gamle klub var den største historie til torsdagens CL-lodtræning. (Foto: Lars Poulsen)

Med kvalifikationsrunderne overstået onsdag aften var det torsdag tid til lodtrækningen til gruppespillet af Champions League.

Det er altid med en vis spænding, at fodboldfans ser frem til denne lodtrækning, men i Malmö har de helt sikkert glædet sig ekstra meget.

Den svenske klub er for andet år i træk med i Champions League-gruppespillet, og for andet år i træk havde de muligheden for at trække PSG, hvor klubbens store helt og tidligere spiller Zlatan Ibrahimovic spiller.

Og i år var der svensk lodtrækningsheld. PSG endte i samme gruppe som Malmö, og dermed fik Zlatan også opfyldt sit ønske om at opleve Champions League på Malmös stadion.

Udover PSG tørner svenskerne også sammen med stjernerne fra Real Madrid og ukrainske Shakhtar Donetsk.

Malmös norske træner Åge Hareide ser også frem til at komme op imod Zlatan, men erkender, at det bliver nærmest umuligt at komme videre fra gruppen.

- Det er den sværeste lodtrækning, vi kunne få. Men det er fantastisk med Zlatan til Malmö. Det er det positive ved lodtrækningen. Men det bliver nogle meget hårde kampe - meget hårde, siger han til  SportExpressen.

Årets dynamitpulje må blive gruppe D, hvor fire hold fra de fire bedste europæiske ligaer tørner sammen - Juventus, Manchester City, Sevilla og Gladbach.

De forsvarende mestre fra FC Barcelona har også fået en spændende pulje med Leverkusen, Roma og BATE Borisov.

Her et et overblik over alle grupperne:

Champions League 2015/1

Gruppe A: Paris St.-Germain, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Malmö FF

Gruppe B: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg

Gruppe C: Benfica, Atletico Madrid, Galatasaray, FC Astana

Gruppe D: Juventus, Manchester City, Sevilla, Gladbach

Gruppe E: Barcelona, Bayer Leverkusen, Roma, BATE Borisov

Gruppe F: Bayern München, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagreb

Gruppe G: Chelsea, Porto, Dynamo Kiev, Maccabi Tel-Aviv

Gruppe H: Zenit St. Petersborg, Valencia, Lyon, Gent

Zlatan Ibrahimovic kommer til at opleve CL i Malmö. (Foto: Lars Poulsen)
Zlatan Ibrahimovic kommer til at opleve CL i Malmö. (Foto: Lars Poulsen)
 

48 kommentarer
Vis kommentarer