Sviner Real-stjerner efter historisk nederlag: - Uværdigt

Real Madrid bliver hårdt kritiseret i de lokale sportsaviser dagen efter klubbens historisk store hjemmebanenederlag i Champions League

Real Madrid får hård kritik for deres historiske nederlag. Foto: AP
Real Madrid får hård kritik for deres historiske nederlag. Foto: AP

Real Madrids sensationelle 0-3-nederlag i Champions League til CSKA Moskva pryder naturligvis overskrifterne i Madrid-aviserne dagen derpå.

Godt nok lykkedes det alligevel Real Madrid at vinde gruppen, men med historiens største europæiske nederlag på Bernabeu så er det ikke sjovt at være Real-spiller.

- Madrid lukkede gruppespillet på den værste måde, lyder det hos Madrid-sportsavisen Marca.

- Mestrenes mester har ikke råd til så forfærdeligt et billede. Der er ingen undskyldninger, for Champions League er ikke pokalturneringen, lyder det.

- Alt, der kunne gå galt for Madrid, gik galt mod CSKA, der gav et historisk nederlag på Bernabeu.

- Der var ikke meget på spil for de hvide i kampen, men omkostningerne ved tabet kan være meget høje. Der vil være meget at tale om, især om Isco.

- Fra nu af vil Isco være i fokus for alt, hvad der tales om i Real Madrid. Alt går fra dårligt til værre. Først er han blevet reservespiller, og nu bliver han piftet ud af egne fans. Hans fremtid er bestemt ikke opmuntrende, lyder det.

Artiklen fortsætter under billederne (Fotos: AP/Ritzau Scanpix)

 

Hos den anden Madrid-avis AS står eksperterne også i kø for at skrive negative klummer om afklapsningen.

- Madrid løb ind i et uværdigt nederlag mod CSKA. Hvad Solari havde optjent mod Melilla, viste sig intet værd i Champions League. Træneren skiftede for meget ud i forhold til den normale startopstilling og gav plads til marginalspillerne, men de forspildte chancen, skriver AS-journalisten Javier Sillés.

- Javi Sanchez og Vallejo blev udspillet, Marcelo forlod banen, og Isco og Asensio fortsatte med at falde. Marcos Llorente, der har været den eneste positive nyhed i de seneste kampe, havde det også svært, når han forsøgte at spille med mere kreativitet.

- Madrid erobrede 46 bolde, 15 færre end normalt, og det næstdårligste i sæsonen. Isco, Vinicius og Asensio forsømte denne del af spillet, og CSKA kunne hver gang slippe forbi dem, lyder det i AS, og journalisten bakkes op af sin kollega.

- Det var et mareridt inden julen. En kamp designet til at aktivere reservespillerne sluttede med et nederlag, nyt fjendskab mellem Isco og offentligheden samt en ny Bale-skramme, skriver Luis Nieto i avisen med hentydning til pibekoncerten mod en svagtspillende Isco og ankelproblemer til Bale.

- Champions League-hymnen, der normalt gør, at Madrid kan danse selv i øjeblikke af modløshed, hjalp ikke denne gang i et spil uden salsa eller glimmer.

- Begyndelsen af første halvleg var lovende, men slutningen en rædsel med to mål på fem minutter - det andet efter en fejl.

- Isco smed en en god bold fra Vinicius væk, og publikum piftede. Isco gestikulerede, og derfra rystede tilskuerne ham nådesløst, skriver han.

Real Madrid-fansene buher af Isco:

Alfredo Relano ligeledes fra AS, har en pudsig sammenligning.

- Resultatet var meget dårligt i klubbens yndlings-turnering. Det var som at smadre bedsteforældrenes porcelæn, lyder det.

I startopstillingen var blandt andre 21-årige Javi Sanchez, 21-årige Jesus Vallejo, 20-årige Federico Valverde, 18-årige Vinicius Jr. samt 23-årige Marcos Llorente.

Heller ikke Real Madrid-spilleren Dani Carvajal er tilfreds med kampen.

- For tre uger siden var der tale om, at spillere af egen avl kunne spille. Men det viser sig, at de måske ikke er værdige til førsteholdet, fortalte Carvajal til Movistar+ efter kampen ifølge Marca.

Mandag trækkes der lod til Champions League-1/8-finalerne og her kan Real Madrid trække enten Dortmund, Tottenham, Liverpool, Schalke, Ajax, Lyon, eller Manchester United.

Se også: Dolberg fik hovedrolle i vildt drama

Se også: Pogbas giga-brøler koster United point

Se også: Håner Messi: - Han kan jo kun én ting

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere