Syv tyske kasser: Bayern knuser Shakhtars 10 mand

Shakhtar Donetsk var en mand i undertal i stort set hele kampen mod Bayern Münchens klassemandskab.

Bayern knuste deres ukrainske modstandere. (Foto: AP)
Bayern knuste deres ukrainske modstandere. (Foto: AP)

Bayern München fik let spil på vejen mod kvartfinalerne i Champions League.

En tidlig udvisning til Shakhtar Donetsk blev udslagsgivende, da det tyske storhold onsdag vandt 7-0 hjemme på Allianz Arena.

Det første opgør var endt 0-0, og derfor var der et vist pres på Josep Guardiolas stjernebesatte mandskab før returkampen i München.

Allerede efter to minutter begik Shakhtars Oleksandr Kucher straffespark på Mario Götze og blev udvist. Thomas Müller scorede sikkert til 1-0 fra straffesparkpletten, og så var opgaven næsten umulig at løse for ukrainerne.

Gary Lineker mener, at det var en klar fejldom at vise Zlatan ud. (Foto: AP) Champions League Legende revser Zlatan-udvisning: Gult kort!

Før pausen øgede Jerome Boateng til 2-0 for værterne, da forsvarsspilleren var trukket med fremad banen. Efter en stribe mislykkede Bayern-forsøg, så lå bolden pludselig foran Boateng, der nemt kunne score.

Selv om spændingen stort set var forduftet, så fortsatte de arbejdsomme tyskere i anden halvleg.

Derfor endte opgøret i en sand målfest, da Franck Ribery, Thomas Müller, Holger Badstuber, Robert Lewandowski og Mario Götze scorede i de sidste 45 minutter.

Det eneste minus for Bayern-træner Josep Guardiola var, at han midtvejs i første halvleg måtte udskifte sin hollandske stjerne, Arjen Robben, på grund af en skade.

16 kommentarer
Vis kommentarer