Tåbelige Torres: En af mine værste dage

Atletico Madrid-angriberen er sur på sig selv efter sin tåbelige udvisning mod FC Barcelona

Fernando Torres fik blot en god halv time på græs i Barcelona. (Foto: Marca)
Fernando Torres fik blot en god halv time på græs i Barcelona. (Foto: Marca)

Fernando Torres kunne være blevet den helt store helt for Atletico Madrid, da den spanske hovedstadsklub tirsdag aften gæstede FC Barcelona på Camp Nou i CL-kvartfinalen.

Den tidligere Liverpool- og Chelsea-stjerne lignede dagens mand i skysovs, da han sparkede madrilernerne i front i første halvleg.

Men ti minutter efter sin scoring var Torres allerede på vej i bad efter sit andet gule kort, og så var den skysovs stivnet.

At Luis Suarez, der selv var heldig med at slippe for det røde kort, siden sikrede værterne en 2-1 sejr med sine to scoringer, gjorde bestemt ikke Torres' aften bedre.

Efterfølgende erkendte den spanske angriber da også, at tirsdagen blev en af de værste dage i karrieren.

Der blev gået til stålet i den rent spanske kvartfinale- se alle svinestregerne: -

 Det var en kompliceret dag. Hvis det ikke var den værste dag i min karriere, var det nok en af de værste, sagde han til tv-kameraerne efter nederlaget.

- Jeg er ked at have efterladt holdet med 10 spillere. På en måde føler jeg mig ansvarlig for, at holdet ikke vandt. Jeg er sikker på, at det ville være blevet en helt anden kamp med 11 spillere, sagde Fernando Torres, som ikke har opgivet håbet om videre avancement.

- Jeg er stolt over at spille på dette hold. Resultatet er ikke så slemt. På Calderon er alt muligt.

I det opgør må angriberen dog nøjes med tilskuer-rollen, når han afsoner karantæne.

Det er dog slet ikke rimeligt, mener holdkammeraten Filipe Luis.

- Det var et fuldstændig urimeligt rødt kort - hans andet frispark og hans anden advarsel. Vi vidste, at det ville ske, når det er Barcelona i Champions League. Vi er nødt til at spille mod alle og alting, siger den brasilianske venstreback.

Se alle tirsdagens CL-mål her:

0 kommentarer
Vis kommentarer