Thorup efter kritik: Lange bolde var plan B

Kian Hansen mente efter kampen mod Apoel, at FC Midtjylland skulle have satset mere på lange bolde - Jess Thorup forklarer, at det var plan B

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Trods en mand i overtal i hele anden halvleg af opgøret i Champions League-kvalifikationen mod Apoel lykkedes det ikke for FC Midtjylland at sætte sig på spillet og få scoret det afgørende mål, som ville sende klubben videre.

Erik Sviatchenkos scoring til 1-0 tidligt i kampen blev dermed det eneste mål i opgøret, og så røg FCM ud på reglen om udebanemål.

Efterfølgende luftede forsvarsspiller Kian Hansen sin ærgrelse over, at klubben ikke havde spillet mere direkte i anden halvleg. Hansen har selvfølgelig en pointe, når det ikke lykkedes for FCM at sætte sig på spillet mod Apoel - noget, Jess Thorup nu svarer på.

- De lange bolde var vores plan B, som vi også havde trænet, og det var helt med i 'gameplanen'. Men det var ikke meningen, at vi skulle gøre det fra første minut, og jeg tror heller ikke, det er det, Kian mener, siger Jess Thorup til BT.

Jess Thorup satte et kvarter før tid den to-meter høje angriber Paul Onuachu ind i forsøget på at skabe noget ravage omkring feltet, men det lykkedes heller ikke for FC Midtjylland, der nu i stedet skal forsøge at kvalificere sig til Europa League.

Apoel-FC Midtjylland var en fysisk hård omgang

3 kommentarer
Vis kommentarer