Tidligere holdkammerat: Bendtner kan ødelægge alle

Nicklas Bendtner står onsdag aften ansigt til ansigt med en tidligere holdkammerat, når Celtic og Rosenborg tørner sammen. Målmanden Craig Gordon har kun godt at sige om den danske angriber

I sidste sæson blev Rosenborg BK ekspederet ud af Champions League i tredje kvalifikationsrunde af Celtic FC, der efter 0-0 i Skotland i det første opgør vandt 1-0 på Lerkendal. Nu står de to mesterklubber atter over for hinanden i Champions League-kvalifikationen - denne gang i anden runde.

Det første opgør spilles i aften i Skotland, og Nicklas Bendtner har som altid fyldt meget i optakten. I skotternes mål står Craig Gordon, der var holdkammerat med Bendtner i Sunderland for otte år siden. Gordon og Bendtner har også været modstandere i en del Premier League-kampe. Danskeren scorede blandt andet et mål på Craig Gordon i 2010 for Arsenal.

Artiklen fortsætter under billedet

Craig Gordon og Bendtner var holdkammerater i Sunderland. Foto: Ritzau Scanpix / Rune Stoltz.
Craig Gordon og Bendtner var holdkammerater i Sunderland. Foto: Ritzau Scanpix / Rune Stoltz.

Den 35-årige målmand husker udmærket sin tidligere holdkammerat.

- På sine bedste dage kan han ødelægge alle, siger Celtic-keeperen ifølge scotsman.com og fortsætter:

- Han er en fantastisk spiller. Han har fået kritik for ikke at levere ofte nok, men når han gør, har jeg set ham ødelægge tophold i Premier League helt på egen hånd. Jeg synes, han var en flink fyr, da vi spillede sammen i Sunderland. Jeg kunne godt lide ham. Han var sjov. Jeg tror ikke, han lader sig gå på af ret mange ting. For en angriber er det nok en meget god ting.

- Han er en interessant karakter, og jeg nød hans selskab. Jeg er sikker på, han stadig er den samme. I forhold til hans evner på fodboldbanen er han én, vi afgjort skal holde øje med.

- Han har været i topklubber rundt om i verden og gjort det godt. Der findes mange spillere, om hvem folk synes, de ikke har fået det maksimale ud af talentet, det gælder især angribere. Når de er i form, når de har selvtillid, er de fantastiske. Når tingene ikke lykkes, kan de levere en dårlig indsats.

- Nicklas har stadig haft en flot karriere i flere topklubber. Han er stadig kun 30, så der er flere år tilbage i ham. Han er en god spiller, uanset hvad folk siger om ham, lyder det fra Craig Gordon.

Der er kickoff mellem Celtic og Rosenborg klokken 20.45.

Tysk fodbold Bayern-boss bekræfter kontakt mellem spiller og PSG

Premier League Premier League-oprykker henter rutineret portugiser

Champions League Kasakhisk kindhest til FCM: De var høje og langsomme

4 kommentarer
Vis kommentarer