To kongekasser sendte United på vinderkurs

Memphis Depay strålede med to fremragende scoringer i aftenens Champions League-kamp mod Club Brügge

Kys fra Memphis (Foto: All Over)
Kys fra Memphis (Foto: All Over)

Resultaterne har været på Manchester Uniteds side i den nye sæson, men spillet har bestemt ikke været lige så succesrigt som pointhøsten.

Tirsdag aften i Champions League blev det til endnu en sejr, men trods 3-1-gevinsten over Club Brugge, viste det igen et engelsk storhold, der leder efter melodien i spillet.

Det startede ellers glimrende for de røde djævle, der kom blæsende fra start mod de undertippede belgiere, der blev presset langt tilbage konstant de første minutter.

Derfor kom det også totalt ud af den blå luft, da Brugge pludselig kom i front efter otte minutter. Victor Vazquez udførte et dårligt frispark, men bolden ramte først Adnan Januzaj derefter Michael Carrick, og så var Sergio Romero prisgivet i målet.

Se selvmålet her

Fem minutter senere kom det bedste modsvar, der findes.

Memphis Depay var manden bag udligningen. Og hvilken en. Et fikst lob over den første modstander, og derefter gik der ren Michael Laudrup i den, da Depay ventede og ventede og ventede til det rette moment, hvor han kunne sende et fladt hug over i det lange hjørne. En sublim scoring, simpelthen.

Memphis' mål

1. halvleg tilhørte hollænderen. Kantspilleren blev dobbelt målscorer kort før pausen – med endnu en perle.

Hans hollandske landsmand Daley Blind sendte en sukkerbold i dybden til nyerhvervelsen fra PSV, Depay bankede derpå bolden over i den modsatte side i målet. Det var ren ’Walking in Memphis.’

United var ovenpå, men spillet hakkede videre, og etmålssejren blev forsøgt udbygget gennem hele anden halvleg.

Sikke en kasse:

Depay kom tættest på, og han burde have gjort to til tre et kvarter inde i 2. halvleg. Wayne Rooney leverede en konge-assist med hælen, men helt fri foran mål fik kantspilleren ikke ordentlig ram på bolden og sendte bolden langt forbi mål.

Det så ud til, at Brügge skulle rejse hjem med et godt udgangspunkt, men så gjorde den indskiftede belgier Marouane Fellaini det onde mod landsmændene. I sidste sekund.

Dommeren havde fløjten i munden, men ventede på et sidste indlæg, og der dukkede manden med den imponerende hårpragt op, og straks ser det nu mere overkommeligt ud for Manchester United i returkampen i Belgien om en uge.

91 kommentarer
Vis kommentarer