Annonce:
Annonce:

Topklubber vælter ind i Parken til CL-brag

35 udenlandske topklubber er repræsenteret til FCKs møde med Club Brugge i Parken

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Parken, Danmarks nationalarena, bliver i aften samlingssted for en række europæiske topklubber, der har sendt repræsentanter til FC København opgør mod Club Brugge i Champions League.

Andreas Cornelius, Ludwig Augustinsson, Mathias Zanka Jørgensen er blandt de FCK-spillere som vækker opsigt hos udenlandske klubber.

Faktisk er der tirsdag i Parken udsigt til, at hele 35 udenlandske klubber vil være repræsenteret til kampen.

SE HØJDEPUNKTER FRA FCKS FØRSTE CL-KAMP I TOPPEN

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bayern München, Bayer Leverkusen, Monaco, Manchester United, Stoke, Sunderland, Chelsea og Everton blandt de klubber, der er repræsenteret i Parken.

Så sent som mandag udtalte Ståle Solbakken til Ekstra Bladet, at det hold han har i dag er så attraktivt, han kunne sælge samtlige spillere i morgen.

Annonce:

Nu har 35 klubber ikke kun repræsentanter i Parken for at se nærmere på FCK-spillerne. Gæsterne fra Club Brugge har flere spændende navne. Specielt angriberen Jose Izquierdo, der i sommerens transfervindue var tæt på et skifte til Hamburger SV.

Club Brugge nægtede at sælge på trods af, at den tyske traditionsklub var parate til at betale 14 mio. euro – 105 mio. kr.

Den hurtige, driblestærke og målfarlige angriber vil helt sikkert være et emne for mange klubber på den europæiske fodboldscene.

Der ventes et sted mellem 25.-30.000 tilskuere i aften i Parken til FC Københavns første hjemmekamp i Champions League gruppespillet. Club Brugges har i omegnen af 800 tilskuere med til København.

Alle Ståle Solbakkens handler afsløret. Se hvad han har købt og solgt for. Konklusionen er overraskende. Læs med i artiklen herunder
Ståle er FCKs transfergud

Helt utroligt: Dansk serie-spiller med vanvids-scoring

Kæmpebud på dansker: En million per centimeter

FCK-Brugge_WEB.png

TV: brugge blev knust af Leicester i første kamp. Se alle målene her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: