Totalt i knæ: Skræk-scenarie før skæbnekamp

Atlético Madrid er hårdt ramt i den bagerste kæde, når hovedstadsklubben tirsdag aften gæster FC Porto i en altafgørende affære i Champions League

Diego Simeone må ryste posen. Han har nemlig flere profiler ude i forsvaret til tirsdagens skæbnekamp i Champions League. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Diego Simeone må ryste posen. Han har nemlig flere profiler ude i forsvaret til tirsdagens skæbnekamp i Champions League. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Kravet er enkelt til Atlético Madrid og cheftræner Diego Simeone. Vind eller forsvind.

For tirsdag aften skal den spanske hovedstadsklub en tur til det portugisiske, hvor FC Porto står klar til at byde dem op til dans i den sidste og altafgørende grupperunde i Champions League.

Der ligger et massivt pres på spanierne, for de er pisket til sejr, hvis de skal have forhåbninger om videre avancement fra den benhårde Gruppe B. Derudover har Simeone en anden problematik - forsvaret er nemlig hårdt ramt af skader.

De foretrukne i den bagerste kæde Stefan Savic, Kieran Trippier samt José María Giménez er alle ude med skader, og ligeledes er Felipe sendt en tur i skammekrogen med karantæne. De misser alle skæbnekampen i Portugal.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Simeone er pisket til sejr i Portugal. Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix
Simeone er pisket til sejr i Portugal. Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix
 

Udtager unge drenge
Simeone har altså kun Mario Hermosa skadesfri i forsvaret, og derfor hævder Football Espana, at den defensive midtbanespiller Geoffrey Kondogbia kan blive hevet ned i den bagerste kæde.

Ses der på den spanske trup til tirsdagens opgør på Estadio do Dragao, er tre akademispillere udtaget - nemlig Christian, Ibra og Fran Gonzales.

Her er listen over Simeones udvalgte til opgøret

Nervepirrende opgør
Der venter en gyser af en spillerunde i Gruppe B, hvor Simeones mandskab også har gruppens anden kamp mellem AC Milan og Liverpool i tankerne. 

Atlético Madrid skal først og fremmest vinde deres kamp i Portugal og samtidig krydse fingre for, at Liverpool slår Milan. Englænderne har allerede sikret sig en billet til næste runde.

Vinder Milan, er Atlético Madrid nødsaget til at besejre Porto med flere kasser, end Milan slår Liverpool med.

Hvem der rutsjer videre med Jürgen Klopps drenge i Champions League, hvem der skal en tur i Europa Leauge, og hvem der trækker sorteper, bliver afgjort, når begge opgør fløjtes i gang klokken 21.00 i henholdsvis Portugal og Italien.

I andet afsnit af 'Agenterne' giver Per Steffensen et indblik i taktikken bag Daniel Aggers kæmpekontrakt med Liverpool i 2012. De forhandlinger forløb nemlig - trods store bud fra Manchester City og Barcelona - ikke uden komplikationer.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.