Træner-legende sviner storhold: Hvad sker der i hovedet på dem?!?

Den tidligere italienske landstræner og Milan-træner Arrigo Sacchi har ikke meget godt at sige om PSG's projekt

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Arrigo Sacchi, der har haft en stor trænerkarriere med masser af succes i særligt AC Milan, hvor han blandt andet vandt mesterholdenes turnering, der i dag hedder Champions League, to gange.

Han peger nu på, at den franske storklub Paris Saint-Germain mangler en del efter nederlaget til Real Madrid i Champions League, og han sender både kritik efter træner Unai Emery, midtbanespilleren Marco Verratti og Neymar som projekt.

Det gør han i et interview med den franske sportsavis L'Équipe.

- Deres attitude var skuffende. Jeg forventede meget mere aggressivitet og intensitet fra dem. Jeg ved ikke, hvad der skete inde i hovedet på dem.

- Men jeg kan sige, at jeg altid har opfattet Emery som en god træner, så det efterlader mig med ét spørgsmål: Følger spillerne ham?

- Det er som et filmmanus. Hvis manuskriptet er dårligt, så kan selv gode skuespillere ikke lave en god film, siger Sacchi.

'Man kan ikke opføre sig på den måde'
Han slår dermed fast, at en træner er nødt til at blive fulgt af sit hold, og selvom man har brugt mange penge på holdet, så er det ikke nødvendigvis nok for dem.

Sacchi peger også på, at PSG har brug for helt klare idéer og planer, hvis de vil vinde i Europa.

Den italienske succestræner slår dog ikke kun ud efter Emery. Der er en et par af spillerne, som får en tur i maskinen i form af Neymar og Verratti.

- Jeg har set ham (Verratti red.) vokse og udvikle sig siden han var 17 år, og da jeg så hans attitude den anden aften: Man kan ikke opføre sig på den måde. Hvis man gør sådan, så har man et problem, siger han og fortsætter om Neymar.

- Jeg synes heller ikke, at man kan sige, at de har gang i et godt projekt, når de brugte så mange penge på Neymar. Man har brug for en god organisation før, man kan forbedre sig. Det vigtigste for klubben handler om, at de skal vinde igennem visioner, kompetencer og valg. Først der vil holdet komme helt frem, slår italieneren fast.

PSG har dog masser af medvind i den franske liga, hvor de er langt foran de resterende tophold.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+