TV: Atletico-træner til angreb på kollega: Røvhul!

Der var godt gang i løjerne i onsdagens Champions League-opgør mellem Bayer Leverkusen og Ateltico Madrid - også uden for banen

Rødt kort, spiller-tumult og benhårde tacklinger.

Jo, tilskuerne fik i den grad fuld udbytte af deres Champions League-billetter onsdag aften, da Bayer Leverkusen vandt 1-0 over Atletico i den første kamp i 1/8-finalen.

Spaniernes midtbanespiller Thiago fik et kvarter før tid en tidlig badebillet efter en hård tackling på Karim Bellarabi - og senere røg flere spillere i i totterne på hinanden, da Fernando Torres fik en hård medfart af en Leverkusen-spiller.

Men dramaet foregik ikke kun på banen.

Efter en halv times spil protesterede Bayer Leverkusens træner Roger Schmidt over, at en Atletico-spiller havde smidt sig alt for nemt i forbindelse med en tackling.

Schmidt nøjedes dog ikke med at brokke sig over for dommeren. Tyskeren gik derefter de få skridt mod modstandernes tekniske område og begyndte at råbe af Atletico-trænerne.

Det gad spaniernes assistent German Burgos bestemt ikke høre på, hvorefter de to kom i klammeri med hinanden og Burgos råbte blandt andet 'Puto' efter Schmidt - røvhul!

TV: Grov tackling på Torres ender i ballade

Atleticos assistent fik hurtigt opbakning fra frygtløse Diego Simeone, der også råbte skældsord efter Schmidt, alt imens fjerdedommeren forsøgte at holde de to stridende parter fra hinanden.

De udviklede sig ikke til mere end klammeri, og da Diego Simeone blev spurgt til episoden på pressemødet efter kampen, afslørede argentineren, at han ikke vidste, hvad skænderiet handlede om.

- Jeg aner ikke, hvad der skete. Jeg så, at Burgos stod sammen med den anden træner, og jeg blandede mig for at forsvare min ven, uden at jeg vidste, hvad problemet egentlig var, sagde Simeone ifølge Marca.

Leverkusen-træneren havde dog en klar mening om, hvad han synes om assistent Burgos.

- Han er jo vanvittig. Han skal altid køre situationer op og skabe en scene. Det ville jeg ikke finde mig i, udtalte Schmidt i ZDF's studie efter opgøret.

Returkampen mellem de to hold spille om tre uger, og mon ikke der bliver tryk på igen både på og uden for banen på Vicente Calderon.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri