TV: Barca-profil ikke alene: Selv de største stjerner filmer

Barcelonas Jordi Alba kom i negativt søgelys, da han åbenlyst prøvede at filme sig til et straffespark mod City - men den spanske venstreback er bestemt ikke den eneste, der har simuleret en skade i Champions League

Sergio Busquets er en af de spillere, der er faldet lidt let i verdens største klubturnering. (Foto: AP/Victor R. Caivano)
Sergio Busquets er en af de spillere, der er faldet lidt let i verdens største klubturnering. (Foto: AP/Victor R. Caivano)

Det er ikke kun Jordi Alba, der kan det. Altså, det der med at falde lidt let, når muligheden byder sig, som du kan se det herunder:

Det er faktisk en paradedisciplin for flere spillere i Champions League, som klippet helt øverst er et godt bevis på.

Her viser tre af fodboldens superstjerner deres færdigheder udi filmkunsten. Javist, der kan måske dømmes frispark i situationerne, men reaktionerne fra ofrene er nok lige i overkanten.

Som eksempelvis Real Madrids Cristiano Ronaldo, der i 2-2-gruppekampen fra november 2010 mod AC Milan tager sig til næsen, selv om Ignazio Abates arm tydeligvis ikke rammer ham i hovedet.

Champions League TV: Neymar tæt på slagsmål med City-provokatør

Eller den altid let faldende Chelsea-angriber Didier Drogba, der i den medrivende returkamp i 1/8-finalen fra 2012 mod Napoli på ingen måde blev ramt af Salvatore Aronica, men alligevel faldt teatralsk og efterfølgende i græsset lurede beregnende efter reaktioner.

Det samme gjorde Barcelonas Sergio Busquets i den anden semifinale i 2010 mod Inter.

Her ramte hans tidligere holdkammerat Thiago Motta ham med en flad hånd. En forseelse, der formentlig kunne have udløst en advarsel, der havde kostet Motta en udvisning, da han bar rundt på en i forvejen.

Dommer Frank De Bleeckere trak i stedet det røde kort, der indikerede en alvorlig forseelse - ikke mindst takket være Busquets' reaktion. Han faldt om i græsset - øjensynligt med store smerter.

Champions League Lige i 'bulls eye'! Gutter, I må føle med denne City-stjerne

Men mens han rullede i græsset kiggede han lige ud mellem fingrene for at lodde stemningen og se, om hans komediespil gav resultat.

Det gjorde det, men det hjalp i sidste ende ikke Barcelona, der samlet tabte og måtte se Inter gå i finalen.

Den vandt de over Bayern München - men det var uden karantæneramte Thiago Motta på banen.

En kamp, som Barcelona vandt 1-0, men det vbar alligevel Inter, der gik videre efter 3-1

Det kostede Thiago Motta et rødt kort.

0 kommentarer
Vis kommentarer