TV: Bizarre scener: Chelsea-spillere i brydekamp ved PSG-mål

Der udspillede sig en besynderlig scene ved PSG's afgørende mål i tillægstiden onsdag aften, da John Terry og Gary Cahill var mere opmærksomme på hinanden end på målscorer Thiago Silva

Scenariet kunne ikke have været meget bedre for Chelsea efter en halv times spil på Stamford Bridge mod PSG i den afgørende 1/8-finale onsdag aften.

Stillingen var 0-0, London-klubben havde et 1-1-resultat med sig i bagagen, og så havde dommeren netop udvist udeholdets største stjerne, Zlatan Ibrahimovic, for en tackling på Chelseas Oscar.

Men det gik slet ikke som ventet for Mourinhos mandskab.

PSG fik i første omgang udlignet Chelseas 1-0-føring få minutter før tid og dermed sendt kampen i forlænget. Og i den forlængede spilletid lykkedes det endnu engang de undertippede 10 PSG-spillere at udligne, da Thiago Silva fornemt hoppede højere end John Terry og headede bolden over Thibaut Courtois.

Fantastisk comeback af PSG, mens Chelsea i den gang græmmede sig efter fiaskoen.

Championship Zlatan angriber Chelsea: Opførte sig som små unger

Men måske burde anfører John Terry og forsvarsmakker Gary Cahill sende en ekstra undskyldning til deres fans.

Chelsea er generelt kendt for at være ekstremt svære at score på ved standardsituationer - PSG formåede at gøre det to gange i går, og Jose Mourinho var især skuffet over dette faktum.

- Hvis man ikke kan forsvare på dødbolde og indkasserer to mål netop på standardsituationer, så fortjener man ikke at gå videre, sagde Mourinho efter opgøret.

Og især den sidste dødbolds-scoring må ærgre Mourinho.

PSG's anfører kunne uhindret hoppe op og heade bolden til 2-2, selvom John Terry og Gary Cahill var i nærheden af brasilianeren.

Champions League TV: Rekord på rekord: Så vild var Bayern-massakren

Nye tv-optagelser viser dog, at de to Chelsea-midtstoppere havde gang i noget helt andet end at koncentrere sig om at forhindre Silva i at score.

Det lignede unægteligt, at Cahill og Terry var i en decideret brydekamp med hinanden inde i Chelseas-feltet - og den mærkværdige situation udnyttede PSG-kaptajnen til at sende sit hold videre til kvartfinalen.

Det skal være usagt, hvad der er gået igennem hovederne på de to i situationen, men Mourinho bliver uden tvivl ikke glad for at se de nye tv-gengivelser af de to rutinerede spillere i brydekamp.

Hvis du missede nogle af de mange dramatiske dommerkendelser i opgøret kan du gennemse dem her:

Diego Costa burde nok have været smidt ud i løbet af kampen, men spanieren følte sig også snydt for et straffespark i løbet af opgøret.

8 kommentarer
Vis kommentarer