Annonce:
Annonce:

TV-gigant sikrer sig Champions League: Nyt format fra næste år

MTG har også forlænget rettighederne til Champions League, så verdens største klubturnering også er på MTG-kanalerne frem til og med 2021 - fra 2018 begynder det nye format med to forskellige tidspunkter

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Fremover kommer Champions League også til at blive sendt på kanalerne 3+, TV3 Sport 1 og 2 og på streamingtjenesten Viaplay.

MTG, selskabet bag tv-kanalerne, kan nemlig fortælle, at man har købt rettighederne til Champions League i en ny treårig periode, så verdens største klubturnering frem til og med 2021 kommer til at blive sendt på kanalerne.

Der er ingen oplysninger om prisen, men det har helt sikkert ikke været billigt at købe et eftertragtet produkt som Champions League.

Siden 1992 har MTG haft rettighederne, og det glæder ikke overraskende selskabet, at det også fremover kommer til at sende klubturneringen Champions League.

Annonce:

- Globalt er fodbold mere populært end nogensinde, og i Danmark vokser fansenes passion år for år. Vi har bedre seertal og flere følgere og er i stand til at nå et større publikum på alle platforme, end nogensinde før. Over årene har vi investeret i at lave den bedste dækning af Champions League-kampene og historierne rundt om turneringen. Vores tilbud står skarpere og mere komplet end nogensinde; de bedste spillere, de bedste hold, den bedste broadcast-kvalitet, de bedste kommentatorer og den bedste studiedækning. I den nye rettighedsperiode vil der være flere kampe end tidligere og vi vil arbejde hårdt på at udvikle og forbedre vores dækning og levere den fantastiske action til så mange fans som muligt, siger Peter Nørrelund, administrerende direktør for MTG Sport, i en pressemeddelelse.

viasat_3b99948a-25e6-41d3-8ad5-df0e6e60a17b.png 

- Det her er fantastiske nyheder for fodboldfans eftersom stort set alle internationale klubkampe på topniveau i årene fremover nu kan fås via en enkelt TV-pakke. Kombinationen mellem Viasat og Viaplay vil samlet levere mere dækning til fans som kan følge deres favorithold tættere end nogensinde før. Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med UEFA og TEAM Marketing og vi er glade og stolte over at have forlænget denne nøglerettighed. 2017 markerer et sølvbryllup mellem UEFA Champions League og MTG, og derfor er det endnu mere specielt for os netop nu at kunne forlænge partnerskabet med yderligere tre år, siger Jørgen Madsen Lindemann, MTGs administrerende direktør.

Annonce:

Fra 2018 kommer der i øvrigt meget mere Champions League-bold på skærmen, i det der fra sæsonen 18/19 kommer til at være to kamptidspunkter i gruppefasen, der hedder 19.00 og 21.00, hvor det i dag udelukkende er 20.45.

Medie: Zlatan er HELT færdig i United - her er beviset

FC København er også med i Champions League næste sæson. Her kan du se, hvordan de kan sikre sig plads i det helt fine selskab.
Fra tømmermænd til drømmeland: Her er FCK's vej til millionerne

TV: HER ER ZLATANS 10 FLOTTESTE MÅL I CHAMPIONS LEAGUE
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: