TV: Her skriver utrolige Luiz Champions League-historie

PSG's brasilianske krøltop skulle bruge 13 sekunder af kvartfinalen onsdag på at skrive sig ind i CL-historiebøgerne

Han har for vane at tiltrække sig opmærksomhed på godt og ondt, David Luiz.

Onsdag aften kom den brasilianske forsvarsspiller i fokus, da han efter 13 sekunder af Champions League-kvartfinalen mellem Paris Saint-Germain og Manchester City nedlagde Sergio Agüero i en sådan grad, at dommer Milorad Mazic ikke så anden udvej end at fiske det gule kort op.

Så hurtigt har ingen anden spiller i Europa Cup'ens efterhånden lange historie formået at komme i dommerens bog.

1. halvleg var generelt ikke Luiz' bedste.

Han tiltrak et straffespark, som Zlatan Ibrahimovic kort efter brændte på Joe Hart. Men ifølge mange iagttagere på Twitter, faldt brasilianeren lidt for teatralsk.

Desuden latterliggøres han for sin aktion, da Kevin De Bruyne scorer til 0-1. Luiz forsøger med hælen at afværge en aflevering til belgieren i højre side, men Luiz' forsøg er dårligt. Han rammer slet ikke bolden, og De Bruyne har sekundet senere fri mulighed for at afslutte.

Kampen i Paris bød i øvrigt på andre spektakulære begivenheder.

Zlatan Ibrahimovic havde chancen for at bringe PSG foran på straffespark, men svenskeren brændte på Joe Hart.

Og det kunne man næsten have sagt sig selv. Ikke at Ibrahimovic er dårlig til at eksekvere fra 11 meter-pletten, men Hart er bragende god til at redde.

Ifølge Infostrada Sports har briten reddet seks af de sidste 11 spark taget på ham - for City og England - inklusive tre af de sidste fire spark.

Zlatan Ibrahimovic brændte kort efter en stor chance, da han pludselig fik en friløber mod Harts mål. Og det lignede derfor længe en aften af de værre for svenskeren.

Men Zlatan er og bliver Zlatan, og hans udligning sidst i 1. halvleg, hvor hans lange tå kom i vejen for Fernandos aflevering på tværs (vi arbejder på at skaffe tv-billederne af den sære scoring...) sikrede, at han nu har scoret i de seneste fem CL-kampe.

4 kommentarer
Vis kommentarer