TV: Her ydmyger Gladbach-målmand sig selv

Yann Sommer kom uheldigt afsted i Sevilla tirsdag aften. Se den kiksede optræden her

Foto: AP
Foto: AP

Yevhen Konoplyanka flækkede i et stort smil.

Den havde den indskiftede ukrainer ikke set komme, da han kort forinden var kommet på banen i tirsdagens Champions League-opgør mellem Sevilla og Borussia Mönchengladbach.

Han var trisset ned mod hjørneflaget med godt et kvarter igen af kampen efter at være kommet på banen i stedet for José Antonio Reyes.

Dernede modtog han den korte aflevering fra en anden indskiftet spiller, danske Michael Krohn-Dehli, og så var planen egentlig et indlæg.

Det lykkedes - til fulde for Konoplyanka. Udadskruet mod forreste stolpe - men med direkte kurs mod Gladbachs målmand Yann Sommer.

Sommer havde dog en af de aftener, hvor græsstråene bare vendte den forkerte vej. Og derfor fumlede schweizeren nærmest uforståeligt bolden i eget net. Da havde samme Sommer allerede begået straffespark og set Sevilla komme foran på 1-0.

Kevin Gameiro var manden bag scoringen, og samme Gameiro havde kort efter chancen for at øge til 2-0 fra samme straffesparksplet, men Yann Sommer og Gladbach blev i det tilfælde reddet af overliggeren.

Så heldig var han ikke ved Konoplyankas indlæg.

Derfor måtte han og Gladbach forlade det sydspanske med en mindre lussing i bagagen. Ikke den Champions League-debut tyskerne havde drømt om.

0 kommentarer
Vis kommentarer