TV: Messi og Ronaldo overhalet af ham her

I denne uge går det for alvor løs igen i Champions League, og vi har i den anledning samlet de bedste mål fra gruppespillet i denne sæson - især en scoring skiller sig ud

Godt nok løber de to superstjerner Lionel Messi og Cristiano Ronaldo med opmærksomheden weekend efter weekend og slår rekorder på samlebånd.

Men Arsenal-profilen Aaron Ramsy kan dog prale med at have udrettet en ting, som overgår de to andre: At score det bedste mål i Champions Leagues gruppespil denne sæson.

Aaron Ramseys dommedagshug mod Galatasaray i sidste spillerunde er af flere eksperter blevet udnævnt som et af de bedste mål nogensinde i Champions League - og hovedpersonen selv var da også overvældet over den flotte scoring.

- Jeg tænkte, at jeg bare skulle tage chancen, da bolden dumpede ned foran mig. Og heldigvis var det en god beslutning, udtalte Ramsey efter opgøret i december.

Ramsey er dog ikke den eneste, der har scoret flotte mål i gruppespillet i år.

Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er med i vores pakke med de bedste kasser fra gruppespillet, men forsvarsspilleren Jerome Boateng og Portos Vincent Aboubakar har såmænd også sneget sig med blandt de udvalgte.

Du kan se de otte mål, som Ekstra Bladet har valgt, i videoen ovenover - og du kan komme med din mening om, hvem der har scoret det bedste mål hidtil i Champions League herunder.

Men mon ikke Ramseys mål har gode chancer for at blive valgt som det bedste ...

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.