TV: Neymar tæt på slagsmål med City-provokatør

En provokerende Manchester City-fan var tæt på at få Barcelonas Neymar til at miste besindelsen, efter dommeren havde fløjtet Champions League-opgøret på Etihad Stadium af

En video fra lægterne på Etihad Stadium viser hvordan Neymar, der spillede en relativt anonym kamp mod Manchester City, undervejs i opgøret bliver provokeret af en fan med fagter, der insinuerer, at han for let lader sig falde på banen.

Suarez lavede to mål i samme kamp for første gang i sin Barcelona-karriere (Foto: AP) Champions League 45 minutters drømmebold holdt hele vejen for Barcelona

I første omgang skuler brasilianeren blot olmt tilbage, dernæst inviterer han uden held den provokerende City-fan med Yaya Touré-trøjen tættere på, men efter dommerens slutfløjt går den 23-årige Barca-stjerne selv hen imod lægterne, hvor hans provokatør står.

Her stiller sikkerhedsfolk sig imellem, mens den usympatiske City-fan fortsætter sine provokationer. Det fremgår ingen steder, hvad Barcelona-angriberen får sagt til City-tilhængeren, men et godr bud er, at det ikke har været verdens pæneste gloser, Neymar benyttede sig af.

Ifølge engelske The Telegraph tiltalte City-tilhængeren Neymar på portugisisk for at få hans opmærksomhed.

Champions League Pellegrini raser: Samme fejl som sidste år

Angriberen nedtoner dog selv alvoren af hændelsen.

- Jeg drev bare lidt gæk med ham. Han startede med at svine mig til, men det endte med at være mig, der hånede ham, siger Neymar til The Telegraph.

Han kan dog ikke helt undlade at sende en stikpille i City-tilhængerens retning.

- Hvad han sagde til mig? Det vil jeg ikke genfortælle, nej. Min mor gav mig en opdragelse. Det hans mor ikke lærte ham, det lærte min mor mig, fortæller angriberen.

Champions League TV: Dårlig stil: Pinligt skuespil af Barca-stjerne

Retfærdigvis skal det siges, at det ikke var Neymar, men Barcelonas Jordi Alba, der stod for aftenens dårligste stykke skuespil, som man kan se i klippet herover.

0 kommentarer
Vis kommentarer