TV: Ny vinkel afslører: Suarez bed ikke!

Luis Suarez kom i centrum for mistanke om nyt bid, men tv-optagelser frikender sydamerikaneren totalt

Det er bestemt ikke nemt at være Luis Suarez.

Takket være hans tidligere episoder, hvor han har sat tænderne i modstandere, er Barcelona-angriberen ofte i søgelyset, hvor folk forsøger at finde beviser på, at han ikke kan holde sine tænder i munden, når der er modspillere i nærheden.

I gårsdagens Champions League-kamp mod Manchester City kom der nye beskyldninger mod den dobbelte målscorer i kampen, da han i en nærkamp med Citys Martin Demichelis gjorde et udfald med hovedet, der kunne tolkes sådan, at han igen havde haft tænderne for langt fremme.

Se det omtalte tv-klip her


Det var svært at se på klippet, om Suarez bed eller ej, men Demichelis lignede ikke en mand, der havde følt sig uretfærdigt behandlet, og det talte umiddelbart i uruguayanerens favør.

Nu har engelske Telegraph, som var et af de medier, der først lancerede historien om Suarez påståede bid, fundet en tv-vinkel, der totalt frikender Suarez. Se klippet på Telegraphs hjemmeside

Ved gårsdagens kamp var episoden mellem Suarez og Demichelis ikke noget, der blev diskuteret eller snakket i omklædningsrummet efterfølgende, fortæller en talsmand fra Manchester City til avisen.

Suarez lavede to mål i samme kamp for første gang i sin Barcelona-karriere (Foto: AP) Champions League 45 minutters drømmebold holdt hele vejen for Barcelona

- Episoden blev ikke diskuteret af Demichelis eller nogen anden fra City efter kampen, indikerende at forsvarsspilleren ikke havde følt sig forurettet.

0 kommentarer
Vis kommentarer